• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.02.2018

20:42

(VIDEO) KIJA PRIČALA KAO SE PONAŠA U SEKSU I POSLE NJEGA, svi zanemeli dok je govorila!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA PRIČALA KAO SE PONAŠA U SEKSU I POSLE NJEGA, svi zanemeli dok je govorila!

Podeli vest

Bora Santana je u toku popodneva sa Marijom Anom Smiljanić, Kristinom Kockar, Anom Korać, Nemanjom Đerićem Đeksonom i Minom Vrbaški razgovarao o slatkim i gorkim tajnama koje dolaze posle seksa

- Onaj kad te zagrli i priđe ti i ne može da iskaže ovo na drugačiji način, taj je odlepio. Ne zna šta ga je snašlo. Je l' ti se desilo da dečko posle seksa drhti, da ga neka jeza uhvati? - upitao ju je Bora, a Marija Ana se prva oglasila. 

- Pa da, ja to volim. Volim kad smo u toku seksa naježeni - odgovorila je Marija Ana. 

Printscreen TV Pink

- Je l' ti se desilo nekada da dohvati telefon? Je l' znaš šta je to kada muškarac odmah uhvati telefon posle seksa? To znači da hoće da te otera, da ode od tebe što pre. Ako u roku od dva i po minuta muškarac posle vašeg se*sa ne iskaže emociju i pođe odmah da se tušira i ponese telefon - to su sitnice koje su jako bitne. Ako ti zapališ prva i poneseš telefon - to je se*s bez emocija. 

Lepša populacija Bele kuće nije delila Borino mišljenje, jer one smatraju da su to individualne karakteristike. 

- Nemoj da lupaš, nema to nikakve veze sa namerom i osećanjima. Jednostavno sam takva... Ljudi, ja sam kao muško. Ja radim sve što muškarci rade, ali to nema veze - bunila se Kija.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 6 godina

Pa sta je strasno rekla. Nista. Ljudi ostavite ovu napacenu zenu. Dovoljno je sto je muz ponizio na najgori moguci nacin. Niko na svetu nije tako PREVAREN. PRED 5 miljona ljudi. I nema opravdanja da Lunu brani bilo ko na zemaljskoj kugli. I vi novinari PRESTANITE. MOLIM VAS PRESTANITE.

Igor

pre 6 godina

Najbrazovanija i najkulturnija. Satanizovana od strane NOVINARA I PRODUKCIJE. U OVOJ ZEMLJI SE NE CENI ..INSTITUCIJA BRAKA. CENI SE PRELJUBA I TO PRED 5 MILJONA LJUDI. I NAGRADITE TO. I POBEDA DA ODE U SARAJEVO. BRAVO SRBIJO. MOLIM KOMENTAR.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija