• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

20.02.2018

09:16

(VIDEO) NE MOGU DA DIŠEM KADA NISAM PORED NJEGA! Luna i Sloba se žešće posvađali!

Rijaliti

(VIDEO) NE MOGU DA DIŠEM KADA NISAM PORED NJEGA! Luna i Sloba se žešće posvađali!

Podeli vest

Luna Đogani i Slobodan Radanović uspeli su da očuvaju svoju ljubav u najgledanijem rijalitiju ikad emitovanom na našim prostorima Zadruga uprkos mnogim poteškoćama kroz koje su prošli

 Kako je ovonedeljni vođa, Dragica Janičić za potrčke izabrala Marka Januševića Janjuša i Slobu, to automatski znači da se Radanović seli iz zajedničkog kreveta koji mesecima deli sa blogerkom.

Luna je prethodne noći priznala Mini Vrbaški da joj je ovo veoma teško palo ali i da je zamerila Slobi zbog toga što on nije imao povratnu reakciju na njeno nezadovoljstvo.

- Kad sam saznala da će on da bude potrčko baš sam se smoril. On se sve vreme ponaša kao da mu je drago što će da ide tamo. Osećam kao da želi da se odvoji od mene. Ja sam luda za njim. Sve te neke sitnice koje mogu da nas razdvoje mene uplaše. Kao da ne mogu da dišem kad nisam pored njega - pričala je Luna Mini.

Vrbaški je posavetovala blogerku da se ne sekira, da će ova nedelja brzo proći kao i da će ih kratko razdvajanje naterati da se strašno požele jedno drugog.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoka

pre 6 godina

Јадно женче, напросто оћелавило од дубоке љубавне туге!

Srele

pre 6 godina

Па и нормалан коњ се одмори, што неби и он.Не може човек више да те издржи, на себи.Пусти га да дише, јњр и љубав зна да убије, саму себе.

Marija

pre 6 godina

Nema tu ljubavi ni malo, nego posesivnost, da pokaze da moze da uzme sta pozeli. Sada pogotovu kada mu je vencana supruga tu. Razmazena i prazna zena (ne devojka), devojke su nevine.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija