• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.02.2018

08:34

(VIDEO) KIJA SAMOUVERENO: Da sam tražila BUNDU od Slobe, znam da bi je poklonio meni!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA SAMOUVERENO: Da sam tražila BUNDU od Slobe, znam da bi je poklonio meni!

Podeli vest

U najgledanijem rijalitiju u Regionu Zadruzi tajne zadrugara otkrivaju se tokom pitanja gledalaca i tada se, kao i uvek, pokrenu brojne rasprave

Prvo pitanje postavljeno je pobedniku Zadrugovizije Slobodanu Slobi Radanoviću i time je još jednom skrenuta pažnja na trougao Luna Đogani-Kristina KIja Kockar-Sloba Radanović koji gledaoci imaju priliku da prate već šest meseci.  

Jedan od gledalaca postavio je pitanje:

- Da li bi ispao ljudina i najjači lik na svetu da si bundu poklonio Kiji koja ti je juče bila najveća podrška?- pročitala je pitanje voditeljka.

-  Svako to gleda na svoj neki način, poštujem svačije mišljenje. Oni misle tako, ja ne mislim. Najbolje bi bilo da je bila malo veća da sam ja mogao da je obučem. Šalim se. Ne znam na šta bi to ličilo, mislim da je ovako najbolje, ipak - rekao je Sloba.

Na pitanje da li je možda očekivala bundu KIja je odgovorila: 

- Moji fanovi su rekli da je trebalo, ali možda smo mogli i da je isečemo na pola. Ne, stvarno nisam očekivala, a stvarno nikad ne bih uzela. Imam ja dosta svojih bundi. Ja znam da kad bih tražila bundu da bi je meni Slobodan dao - bila je uverena Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 6 godina

Luna hitno da vrati bundu Teodori. To je velika sramota sto se svi prave ludi pa i Sloba i Luna. VRATITE BUNDU PRAVOM VLASNIKU. Kristina prva nagrada, Teodora druga....

Vlada

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem, da ljudi ostavljaju ovakve komentare, lazuci i sebe i druge. Jedina i prava istina je da je Sloba dobio bundu, kao pobednik sms glasanja, a ne Teodora, Sloba i Teodora kao pobednici zirija, dobili su slatkise i kape. Slobino pravo je kome ce pokloniti bundu.

Dimitrije

pre 6 godina

Bundu je dobioSloba jer je osvojio pro mesto, nagradu, kao SMS glasanjem, te nema veze sa Teodorom.Drugo, poklonio je Luni za rodjendan i to je njegovoo isključivo praov.Kristina je suviše samouverena.Sigurno je ne bi Sloba njoj dao,jer izmedju njih ne postoji ništa više. Žena njegovog života je Luna i tako ostaje.Bivša je manipulatorka i prevarant. Njihova priča je završena. Sloba i Luna po pobede.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija