• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

23.02.2018

12:02

​MARKO DNK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Žene mi stalno nude seks, ali ja čekam moju Divnu

Rijaliti

​MARKO DNK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Žene mi stalno nude seks, ali ja čekam moju Divnu

Podeli vest

Marko DNK kaže da jedva čeka da njegova žena izađe iz Zadruge i da rade na proširenju porodice, iako je bacio oko na jednu konobaricu

Bivši učesnik Zadruge Marko Kocić kaže da će sa suprugom Divnom Milanović praviti bebu čim izađe iz rijalitija, iako ćerku Kristinu još nije uzeo iz hraniteljske porodice. Dok se Pinkov šou ne završi, on će pokušati da se odbrani od žena koje ga, kako sam tvrdi, stalno jure zbog seksa, a onda će ćerkici podariti brata ili sestru..

- Volim Divnu i jedva čekam da iziđe iz "Zadruge". Planiramo da pravimo bebu, da nas bude više u porodicu. Želim da živimo zajedno i složno kao i pre rijalitija, ovde u našem selu Dubnica - kaže Marko.

On dodaje da je postao veoma popularan otkako je napustio Pinkov rijaliti, te da ga žene stalno jure i nude mu seks.

- Svi mi prilaze i vikaju mi: "Mare brate, ajde slikaj se sa nama.

Nabacuje mi se konobarica

Konobarica Vesna mi je kazala da hoće sa mnom, ali samo ako pored nje pri'vatim i njenog sina od 17 godina i ćerku od 15 godina

Marko Kocić

Ti si car." To isto rade i devojke, ženske. Prilaze mi, pričaju sa mnom. Nude mi i seks. Meni to prija, ali ja čekam Divnu - priča zvezda emisije DNK.

Kocić otkriva i da se zaljubio u konobaricu Vesnu, ali da je odlučio da ipak ne ostavlja Divnu zbog nje.

- Upoznao sam je u kafani u kojoj radi. Mnogo mi se svidela, lepa je, zgodna. Pričali smo i družili se, rekao sam joj da mi se dopala. Ona hoće sa mnom, ali samo ako pored nje pri'vatim i njenog sina od 17 godina i ćerku od 15 godina. Ja neću! Mnogo mi je to obaveza. Ako me Divna prevari, prihvatiću i Vesnu i njenu decu - tvrdi kontradiktorno Marko, koji na pitanje da li brine da će njegova supruga imati seks sa Banetom Čolakom, na kog je bacila oko, odgovara:

- Mislim da ona njega samo zafrkava. Ne verujem da se zaljubila. Prija joj, jer je tamo sama. Sekira se što sam ja napolju. Brine za mene, pita se šta radim i kako i sa kim provodim vreme.

Kocić je izbačen iz "Zadruge" zato što je udario novinara Milana Miloševića, na kog se naljutio zbog Mace Diskrecije, u koju je bio zaljubljen.

- Pogrešio sam što sam ga udario. Ja nisam agresivan i ne bijem se ovde spolja. Tamo mi se sve skupilo i puko sam. Voleo bih da me vrate u rijaliti da pokažem da nisam neko ko napada ljude - objašnjava on.

Na komentare ostalih takmičara "Zadruge" da je agresivan

Briga me za Macu

Ohladio sam se skroz od Mace Diskrecije, nije mi više interesantna, sad mogu da biram žensku

Marko Kocić

i da je verovatno tukao Divnu, kaže da to nije istina:

- Divnu sam samo jednom udario, krivo mi je zbog toga. Posvađali smo se oko muzike, povezao sam neko pojačalo i bilo je mnogo glasno. Ona ne voli buku, pa se iznervirala. Svađali smo se i ja sam je udario. Nikad više to neću da uradim.

Tvrdi da su se njegove emocije prema Maci ugasile i da je ne bi muvao kad bi se vratio u "Zadrugu".

- Ohladio sam se skroz od Mace. Voleo bih da se vidim sa njom, ali samo u društvu sa Divnom. Nije mi više interesantna, sad mogu da biram žensku. Vidim je da zeza Boru. On se mučenik zaljubio, a ona ga zafrkava - smatra Marko.

Redovno viđam Kristinu

Marko kaže da redovno viđa ćerku Kristinu, koja živi u hraniteljskoj porodici.

- Reč je o divnoj porodici iz Ćuprije, koja dobro brine o njoj. Stalno je posećujem. Bio sam u socijalnoj službi i rekli si mi da, čim Divna izađe iz "Zadruge", možemo zajedno da uzmemo dete. Lepo ćemo da živimo, pošto radim poljoprivredu, pecam, zaradim po 20 evra dnevno. Majka mi živi u Austriji i šalje mi novac. To će nam biti dovoljno - priča Kocić.

Smanjio alkohol

Iz rijalitija je izašao kao neko ko ima prgavu narav kad potegne čašicu. Zbog toga je, prema njegovim rečima, smanjio piće.

- U "Zadruzi" sam pio da bih se opustio. Otkako sam izašao, ne pijem mnogo. Ponekad sa društvom kad se okupimo, ali to nije svakog dana - priča Kocić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 6 godina

Top vest, marko dnk može da opali pola sela ali čeka svoju Divnu, ma divno.... Elita srpska....

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59