• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

23.02.2018

12:02

​MARKO DNK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Žene mi stalno nude seks, ali ja čekam moju Divnu

Rijaliti

​MARKO DNK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Žene mi stalno nude seks, ali ja čekam moju Divnu

Podeli vest

Marko DNK kaže da jedva čeka da njegova žena izađe iz Zadruge i da rade na proširenju porodice, iako je bacio oko na jednu konobaricu

Bivši učesnik Zadruge Marko Kocić kaže da će sa suprugom Divnom Milanović praviti bebu čim izađe iz rijalitija, iako ćerku Kristinu još nije uzeo iz hraniteljske porodice. Dok se Pinkov šou ne završi, on će pokušati da se odbrani od žena koje ga, kako sam tvrdi, stalno jure zbog seksa, a onda će ćerkici podariti brata ili sestru..

- Volim Divnu i jedva čekam da iziđe iz "Zadruge". Planiramo da pravimo bebu, da nas bude više u porodicu. Želim da živimo zajedno i složno kao i pre rijalitija, ovde u našem selu Dubnica - kaže Marko.

On dodaje da je postao veoma popularan otkako je napustio Pinkov rijaliti, te da ga žene stalno jure i nude mu seks.

- Svi mi prilaze i vikaju mi: "Mare brate, ajde slikaj se sa nama.

Nabacuje mi se konobarica

Konobarica Vesna mi je kazala da hoće sa mnom, ali samo ako pored nje pri'vatim i njenog sina od 17 godina i ćerku od 15 godina

Marko Kocić

Ti si car." To isto rade i devojke, ženske. Prilaze mi, pričaju sa mnom. Nude mi i seks. Meni to prija, ali ja čekam Divnu - priča zvezda emisije DNK.

Kocić otkriva i da se zaljubio u konobaricu Vesnu, ali da je odlučio da ipak ne ostavlja Divnu zbog nje.

- Upoznao sam je u kafani u kojoj radi. Mnogo mi se svidela, lepa je, zgodna. Pričali smo i družili se, rekao sam joj da mi se dopala. Ona hoće sa mnom, ali samo ako pored nje pri'vatim i njenog sina od 17 godina i ćerku od 15 godina. Ja neću! Mnogo mi je to obaveza. Ako me Divna prevari, prihvatiću i Vesnu i njenu decu - tvrdi kontradiktorno Marko, koji na pitanje da li brine da će njegova supruga imati seks sa Banetom Čolakom, na kog je bacila oko, odgovara:

- Mislim da ona njega samo zafrkava. Ne verujem da se zaljubila. Prija joj, jer je tamo sama. Sekira se što sam ja napolju. Brine za mene, pita se šta radim i kako i sa kim provodim vreme.

Kocić je izbačen iz "Zadruge" zato što je udario novinara Milana Miloševića, na kog se naljutio zbog Mace Diskrecije, u koju je bio zaljubljen.

- Pogrešio sam što sam ga udario. Ja nisam agresivan i ne bijem se ovde spolja. Tamo mi se sve skupilo i puko sam. Voleo bih da me vrate u rijaliti da pokažem da nisam neko ko napada ljude - objašnjava on.

Na komentare ostalih takmičara "Zadruge" da je agresivan

Briga me za Macu

Ohladio sam se skroz od Mace Diskrecije, nije mi više interesantna, sad mogu da biram žensku

Marko Kocić

i da je verovatno tukao Divnu, kaže da to nije istina:

- Divnu sam samo jednom udario, krivo mi je zbog toga. Posvađali smo se oko muzike, povezao sam neko pojačalo i bilo je mnogo glasno. Ona ne voli buku, pa se iznervirala. Svađali smo se i ja sam je udario. Nikad više to neću da uradim.

Tvrdi da su se njegove emocije prema Maci ugasile i da je ne bi muvao kad bi se vratio u "Zadrugu".

- Ohladio sam se skroz od Mace. Voleo bih da se vidim sa njom, ali samo u društvu sa Divnom. Nije mi više interesantna, sad mogu da biram žensku. Vidim je da zeza Boru. On se mučenik zaljubio, a ona ga zafrkava - smatra Marko.

Redovno viđam Kristinu

Marko kaže da redovno viđa ćerku Kristinu, koja živi u hraniteljskoj porodici.

- Reč je o divnoj porodici iz Ćuprije, koja dobro brine o njoj. Stalno je posećujem. Bio sam u socijalnoj službi i rekli si mi da, čim Divna izađe iz "Zadruge", možemo zajedno da uzmemo dete. Lepo ćemo da živimo, pošto radim poljoprivredu, pecam, zaradim po 20 evra dnevno. Majka mi živi u Austriji i šalje mi novac. To će nam biti dovoljno - priča Kocić.

Smanjio alkohol

Iz rijalitija je izašao kao neko ko ima prgavu narav kad potegne čašicu. Zbog toga je, prema njegovim rečima, smanjio piće.

- U "Zadruzi" sam pio da bih se opustio. Otkako sam izašao, ne pijem mnogo. Ponekad sa društvom kad se okupimo, ali to nije svakog dana - priča Kocić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 6 godina

Top vest, marko dnk može da opali pola sela ali čeka svoju Divnu, ma divno.... Elita srpska....

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Navijači Zvezde i Partizana osuđeni na uslovne kazne! Jednom određen pritvor, a evo ko je sklopio nagodbu!
Hronika

Navijači Zvezde i Partizana osuđeni na uslovne kazne! Jednom određen pritvor, a evo ko je sklopio nagodbu!

Povodom događaja od 20. aprila 2024. godine kada je kod Vukovog spomenika došlo do tuče između navijača FK „Crvena Zvezda“ i FK „Partizan“, po nalogu dežurng javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema 46 lica za koje postoji osnov sumnje da su učinila krivično delo Nasilničko ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika.

22.04.2024

18:34

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20