• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.02.2018

08:11

(VIDEO) LUNA ŠUTIRALA NOGOM O ZID: Ohladila sam se od tebe, je l ti lakše sada? SLOBA: Po*erem ti se na to razmišljanje!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA ŠUTIRALA NOGOM O ZID: Ohladila sam se od tebe, je l ti lakše sada? SLOBA: Po*erem ti se na to razmišljanje!

Podeli vest

Luna Đogani i Sloba Radanović definitivno su par koji je obeležio prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu. Njihova ljubav opstala je uprkos strašnim turbulencijama kroz koje su prošli, a izdržali su i najteži ispit, ulazak njegove još uvek zakonite supruge, Kristine Kije Kockar, u Zadrugu

Međutim, kako vreme odmiče, njihov odnos postaje sve osetljiviji na različite trzavice. Prethodne noći, Lunu je veoma naljutila izjava Miljane Kulić da bih se najpre ljubila sa njenim dečkom ako bi morala.

Ova ljubomora isprovocirala je Đoganijevu te je ona otišla u Hotel i počela da histeriše. Radanović je odmah dotrčao za njom ali izgleda da je to nju još više isprovociralo.

- Ja sam budala, pukla sam psihički. Ohladila sam se od tebe, je l ti lakše sada. Hoću da idem kući, neću više da budem ovde ni zbog tebe. Gušim se, dođe mi da glavu sebi otfikarim. Sve mi smeta, ljubomorna sam na sve. Svaki pogled, svaki komentar... Šta god da kažem, ti od toga napraviš svađu, treseš se, cupkaš nogom. Vidim da ti nije lepo sa mnom, ali bio bi debil ako bi završio sa mnom, ne smeš da završiš sa mnom - vikala je Luna dok je šutirala nogom o zid.

Po*erem ti se na to razmišljanje - poručio joj je Sloba koji je izleteo iz hotela kao oparen.

Dok je on sedeo sam u izolaciji i razmišljao, Luna se sklupčala i plakala u hotelu. Nakon nekog vremena ona mu se pridružila u izolaciji pa su raspravu nastavili tamo iako im se u razgovor neprestano mešao Miki Đuričić koji je pokušavao da ih smiri i pomiri.

Luna i Sloba su se do kraja večeri pomirili pa su nakon sastanka ponovo razmenjivali nežnosti, poljupce i zagrljaje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ruzica

pre 6 godina

Koji je degenerik ovo strokavo stvorenje zvano Luna.Njoj zaista treba boravak uz strucni nadzor na psihijatriji. Veliki sam proticnik fizickog nadilja prema zenama ali nju bih prebijala od batina dok se ne unormali.

Gojko Mijuskovic

pre 6 godina

Luna je zaista pukla. Kaze stara poslovica Ko se maca lati od njega i strada. Zaigrala se i zamislila da moze da igra i otima tudje muzeve. Kija je jaka jer sve izdrzava a mnogo joj je teze da po ceo dan gleda balavljenje i naskakanje Lune na njenog muza. Bas ponizavajuce i gle reci Miljane je pogodine..ha..ha..ha

Sanja

pre 6 godina

Luna je dno kakvo ne postoji, igrac veliki, a Balvan je zasluzio ovakvu nakazu

Dragana

pre 6 godina

Nema tu ljubavi samo navka.on ne nalazib za shodno da je zagrli poljubi i lepim recima opusti. Tako da je luna u pravu sto se tako oseca.

Ana

pre 6 godina

Ne znam zasto svi osudjuju Lunu..Devojka je bila slobodna,na Slobi je bilo da odluci.Mladi su,lepi i zaljunljeni.Zatvoren je prostor,moraju nekad i da se posvadjaju.Da je bio srecan sa Kristinom ne bi trazio drugu!!

Boro Benic

pre 6 godina

Jao Srbijo jadna li si cemerna.Sta si dozivla da imas ovakav otpad u "realitijima"Sramoto,sramotna i Vi ste neke javne licnosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59