• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.02.2018

09:10

(VIDEO) KIJA STRAHUJE DA ĆE ANDRIJA DA UĐE U ZADRUGU! Milan: Nema šanse, njega bi pojeli ovde!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA STRAHUJE DA ĆE ANDRIJA DA UĐE U ZADRUGU! Milan: Nema šanse, njega bi pojeli ovde!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar je ušla u najgledaniji rijaliti u regionu Zadruga  kao prevarena i ostavljena supruga pevača Slobodana Radanovića. Međutim, dok se on u rijalitiju zabavljao sa svojom novom devojkom Lunom Đogani, Kija je našla novog dečka, odnosno obnovila vezu sa bivšim, Andrijom Lazovićem

Ove večeri Kija se poverila svom cimeru Milanu Miloševiću da se plaši da će njen novi partner ući u Belu kuću.

- Misliš da postoji mogućnost da Andrija uđe - pitala je Kockareva novinara.

-  Nema šanse, njega bi pojeli ovde, tukao bi se, ko zna šta bi sve radio ovde. Šta će njemu sve ovo - razuveravao ju je Milošević.

Kija je priznala da joj dečko veoma nedostaje i da bi volela da ga vidi ali ne kao regularnog učesnika najgledanijeg rijaliti formata ikada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikita

pre 6 godina

Kija do kraja da se bori sama. Ne treba joj niko sada, najjaca je kad sama bije bitku i sama vodi rat. Uz nju je velika podrska naroda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59