• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

26.02.2018

08:37

(VIDEO) ZADRUGAR PRIZNAO KOJA MU SE DEVOJKA SVIĐA: Kiji fale maniri, ona mi se ne sviđa!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGAR PRIZNAO KOJA MU SE DEVOJKA SVIĐA: Kiji fale maniri, ona mi se ne sviđa!

Podeli vest

U noći koja je bila sve napetija zbog nominovanih takmičara, voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću kako bi dodatno porazgovarao sa ukućanima o celokupnoj situaciji koja je obeležila prethodnu nedelju

Razgovor sa Markom Miljkovićem bio je zanimljiv, naročito zbog toga što on retko ulazi u kofnlikte sa takmičarima, ali je o njima imao i te kako šta zanimljivo da ispriča.

Spekulisalo se da su njegovi pogledi sve češće uprti ka Kristini Kockar, a on je o njoj povrh svega dao svoje iskreno mišljenje.

Printscreen TV Pink

- Ona je previše slobodna devojka. Nije mi jasno kako neko može da prdi i da joj to bude super. BIla je sarkastična u početku i to mnogo, ali sada je sve okej. Njoj fale maniri, ne sviđa mi se ona - rekao je Marko.

Iako je potvrdio da mu se Kija ne sviđa zbog ponašanja i svega ostalog što je vezano za nju, on je iznenadio širu javnost kada je priznao da i te kako postoji osoba koja mu se mnogo sviđa, ali ona nije učesnica Zadruge, već voditeljka tv Pink Katarina Nikolić.

Printscreen TV Pink

Ja ne znam da li ste vi mene shvatili ozbiljno, ali meni se Katarina voditeljka mnogo sviđa. Ne znam kakva je, ali ona mi je baš slatka i simpatična, ja se retko kad šalim, tako da sam zaista bio ozbiljan - rekao je Marko.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija