• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

02.03.2018

09:07

(VIDEO) OD NJIHOVE SVAĐE ODZVANJALA ZADRUGA! Kija krivi Slobinu majku za razvod, on joj žestoko odbrusio: HVALA JOJ ŠTO ME SPASILA!

Rijaliti

(VIDEO) OD NJIHOVE SVAĐE ODZVANJALA ZADRUGA! Kija krivi Slobinu majku za razvod, on joj žestoko odbrusio: HVALA JOJ ŠTO ME SPASILA!

Podeli vest

U toku večeri, voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću, a prilozi koji su svi ukućani imali priliku da vide bili su i više nego turbulentni. Jedan od njih je takođe izazvao burne reakcije, a akteri ove priče bile su Nadežda Biljić i Kristina Kockar koje su žestoko prozivale Slobu Radanovića i Lunu Đogani, kao i njihove roditelje

Naime, u prilogu se moglo čuti kako je Kija ispričala da je Sloba sve započeo sa Lunom onog trenutka kada mu je majka saopštila da će se od njega razvesti, pa ga blagoslovila zbog svoje nove snajke. Nadežda je nju podržala u potpunosti, a dodala je i da je znala da će joj Slobodan kad tad zabiti nož u leđa.

Printscreen TV Pink

- Ja im ne zameram, primali su infuzije možda su dobile serum laprdanja. Svako ima pravo na svoje mišljenje, drago mi je kad me pljuju. Nikad nije izašao snimak da sam ja nekog ispljuvao. Ja vodim svoju brigu. Za stolom se priča jedna priča, iza ćoška druga. Dotakle su se moje majke, meni je njeno mišljenje jako bitno. Ja sam rekao da bih ja to kad tad priznao, to je i Luna znala. Moja majka je došla da me vidi, ja nisam osoba koja svojoj majci spušta slušalice, niti sam joj ikad rekao da me smara - brutalno joj je odgovorio Sloba.

Printscreen TV Pink

- Za ovo sada treba da te bude blam! Govorim istinu, tebe boli istina! To je činjenica! Sve što sam rekla stojim iza toga i ne razumem čemu to da ja laprdam, to je samo činjenica da je tvoja mama došla i blagoslovila te za to, ja znam da je to tako! - rekla je Kija.

Printscreen TV Pink

Ovo izlaganje bilo je i više nego zanimljivo, a onda je Sloba shvatio da treba da se zahvali svojoj majci koja mu je pomogla da preseče svaku vezu i odnos koji je imao sa svojom suprugom, pa je jednom rečenicom razbesneo Kristinu.

- Hvala joj što mi je olakšala onda i jedva čekam da vidim te snimke kako je Nadežda izjavila da ću ja da joj zabodem nož u leđa. Ja sam sebi napravio pakao od života samo da bih bio sa Lunom.

Youtube printscreen

- Mi smo bili u braku i ti si došao ovde prevario si me posle nedelju dana! Čestitao si mi godišnjicu, sve!

- Jesam, je l' to u julu kad si bila sa Andrijom?

- Slobodane, molim te ne spuštaj se na taj nivo kad te molim! Ljudi koji te znaju ti se smeju sada, veruj mi! Čak ti je i moja mama bila dobra kad ti je završavala neke stvari! Molila sam se da ispadneš muškarac da bar ja moram da odlučujem o svemu, jer sam ja u vezi bila kao muško! 

Rasprava je bila bučna, a zbog ove situacije otkriveno je još toliko toga iz njihovog prihvatnog života. Detaljno možete pogledati u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mira

pre 6 godina

Samo te je gurnula u jos gore, vreme ce ti Slobo sve reci. Ako je odlazila kod vracara i ako je Kiji pozelela da se sa puta vrati u kovcegu, samo je tebe unesre'evala godinama. Trpece Sloba opet sve isto sa Lunom samo radi karijere

Ljilja

pre 6 godina

Mozda je Kiji majka htela da ukaze na Slobu kako je izrabljuje dok se ona satire od posla a Kija nije htela da je slusa

ana

pre 6 godina

Slobu ce mama usreciti isto kao Andjela njegova i isto kao Teodorina Teodoru

Mirko

pre 6 godina

Sta tu ima da se kaze. Ona je mlakona, on je mamin sin. Donela ga mama u 4o god.i tuo u miraz. Mislenje majke mu je vazno. I onog trenutka kada je majka rekla da Kija nece imati dece,jer boze ona je operisana,i da treba da nadje drugu,sve je krenulo naopako. Kijin psiholog se javio,punim imenom i prezimenom, u Svetu novine, i rekao,kako je Kija dolazila kod njega, bas zbog te lose zene koja ju je klela recima..otisla,i vratila se Boze u mrtvackom kovcegu. To i u Zrenjaninu znaju. Prema tome,losa zena prema sinu,posebno prema snaji. To je sramno i bezobrazno,a i on je poceo da bude lazljiv. Zato Kija kada se budes razvodila,opeljesi ga,i gace mu skini.

Mirka

pre 6 godina

E mamin sine. Bila ti dobra, dok si putovao, dook vam je donosila sve pa i opremala stan. A tvoja majka je proklinjala i to od onog trenutka,kada je Kija otisla na operaciju. Mislila je da nece nikada moci radjati,pa pocela da smeta. Tebe je dobila u 4o god.i dovela te u miraz. I ti umesto da stanes na zeninu strfanu, okrenuo si se protiv nje. Slusao si kako ti majka proklinje i kune Kiju. Tako je naveo u Svetu psihilog Kijin. Govorila je otisla,i dace Bog da se vrati u mrtvackom kovcegu. I zato je Kija i odlazila kod psihologga, zbog tebe i majke tvoje. Sta reci. Ona je danas divna zenica,vesela,razdragana,cvrsta,bez obzira sto joj srce krvari,i dusa boli. E nece ona to pokazati. Sram te bilo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija