• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

03.03.2018

08:09

(VIDEO) SAŠKA KARAN SE VRATILA U ZADRUGU! Evo šta je donela ukućanima!

Rijaliti

(VIDEO) SAŠKA KARAN SE VRATILA U ZADRUGU! Evo šta je donela ukućanima!

Podeli vest

Iako su svi takmičari očekivali da će Veliki šef poslati samo pismo u kojem će ih obavestiti da je vreme za ,,Igru istine", dogodila se jedna nepredviđena situacija koja ih je sasvim šokirala

Naime, pismo nije doneo niko drugi nego Saška Karan koja je zbog prehlade bila odsutna nekoliko dana, ali se ubrzo vratila kako bi nastavila borbu u najpopularnijem rijaliti programu.

Takmičarka je predala pismo Miljani Kulić, koje je ona odmah i pročitala.

- Dragi zadrugari, vreme je za igru istine. Igru će ovog puta da započne Maca, a na njoj je kao i na svima ostalima da se potrude da im pitanja budu interesantna. Ne postavljajte pitanja koja već svi znaju. Neophodno je da svi shvatite igru, jer u suprotnom ne samo da nećete dobiti nagradu, već ćete biti i kažnjeni - pisalo je i pismu Velikog šefa.

Svi ukućani bili su spremni za ovu igru koja će sasvim sigurno razotkriti sve njihove tajne, a i obelodaniti sumnje, a pre toga, Saška je iskoristila priliku da se obrati produkciji koja se maksimalno potrudila da joj pruže najadekvatniju medicinsku pomoć.

- Ja bih da se zahvalim medicinskom osoblju, svim lekarima i sestrama koji su mi zaista pomogli. Mogu vam reći da nije bilo naivno, a pre svega hvala Velikom šefu i produkciji, jer oni su prepoznali da mi baš zaista nije bilo dobro. Ja bih svima da vam poželim zdravlje, a za ostalo lako ćemo, ratovaćemo i dalje. Svi koji se pitaju kako sam, mogu da kažem da sam dobro, nadam se da će biti bolje - rekla je Saška.

Iako je sa mnogima vodila bitke u Beloj kući, niko nije ostao ravnodušan zbog ovoga pa su joj srdačno poželeli da što pre u potpunosti ozdravi. Reakcije svih ukućana nakon njenog povratka možete pogledati u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 6 godina

Osoba nula ! I ko kaze da je to samo njena igra je glup ona je takva i van. Ps moram da dodam ona i Mica pevaci ljudi pa njih je tesko i slusat i gledat

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija