• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.03.2018

22:13

(VIDEO) KRUNIĆKA ZALEPILA ŠAMARČINU NADEŽDI! Neviđena svađa nakon povratka zadrugara iz kupovine

Rijaliti

(VIDEO) KRUNIĆKA ZALEPILA ŠAMARČINU NADEŽDI! Neviđena svađa nakon povratka zadrugara iz kupovine

Podeli vest

Kao i svakog ponedeljka ukućani rijaliti programa "Zadruga" odlaze u kupovinu. Po povratku iz iste dolazi do raspodele namirnica sa spiska svakog zadrugara, a tako je bilo i ovoga puta, međutim u toku podele došlo je do svađe iz koje je deblji kraj izvukla Nadežda Biljić

Jelena Krunić nije bila zadovoljna stvarima koje je ugledala u svojoj kesi, pre svega jer nije našla musli koji je tražila, pa je odmah otišla kod Nadežde Biljić koja je sa još četiri zadrugara išla u kupovini danas, kako bi čula zašto nije dobila ono što je tražila, a zatim je nastala svađa u koju je bio umešan i Lepi Mića.

- Gde mi je musli? Je l' Nadežda? Šta ću ja da doručkujem narednih sedam dana?! K*rac moj?! Šta da radimo za musli? Ne mogu sa tobom normalno da pričam! - vikala je Jelena.

Printscreen TV Pink

- Zato što su mi oni dali manje para! Dođi sa mnom normalno da pričaš! Ma puši k*rac - rekla je Nadežda Jeleni u toku rasprave.

Printscreen TV Pink

- Šta si rekla? Je li, šta si rekla?! Mamu ti j*bem! Ja da pušim k*rac?! - nervozna je bila Jelena.

Nakon ove rečenice, došlo je do fizičkog kontakta koji je izazvala Jelena Krunić, a obezbeđenje je odmah izvelo ovu stanarku iz Bele kuće kako bi sprečilo veći incident. 

Printscreen TV Pink

Nadžeda je nakon ovoga ostala da sedi, a Miljana Kulić počela je da se žali kako je boli stomak. Pevačica je posle nekoliko minuta ispričala detalje svađe sa Jelenom Krunić.

- Sve ok! Mogu samo problem da imam napolju. Ja prelazak na crvenom na pešačkom ne smem da imam, a kamoli agresiju! Pravi primer jedne dame. Ona je samo čekala mene da pika. Već danima! Problem je bio musli što nisam uzela. Nisu mi dali tačno para. Cene nisu bile iste - pričala je Nadežda.

Printscreen TV Pink

- Video sam ja kada se one svađaju! Nije mi bilo u glavi da će doći do ovoga. J*bi ga, trebalo je to da prećuti! - rekao je Lepi Mića.

Celu situaciju možete pogledati u video-prilogu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija