• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

06.03.2018

15:20

(VIDEO) DRAGICA OTVORILA DUŠU: Ja Đeksona VOLIM, u konkurenciji sa drugim muškarcima on dobija 100 poena!

Rijaliti

(VIDEO) DRAGICA OTVORILA DUŠU: Ja Đeksona VOLIM, u konkurenciji sa drugim muškarcima on dobija 100 poena!

Podeli vest

Dragica Janičić i Nemanja Đerić Đekson imaju potpuno nejasan odnos. Linija između ljubavi i mržnje kod njih je veoma nestabilna i nikad se ne zna kakav će biti odnos tog dana među njima

Prethodne noći, Dragica se poverila Drvetu mudrosti i otkrila šta zapravo oseća prema reperu.

- Što se tiče Đeksona, ja njega gotivim, čak ga i volim. Ja sam bez konkurencije što se tiče njega, jer ga ne gledam kao one (Mina i Jelena). Ja sam od njega uzela sve što mi je bilo potrebno, a možda izvučem još koji zagrljaj kad mi bude trebalo. Jelenu jako volim, ona mi je draga, žao mi je što je na ovaj način pokazala svoje slabosti - rekla je Dragica u Rajskom vrtu.

- Ne iznenađuje me što je Mina nagovarala Nadeždu da traži diskvalifikaciju za Jelenu, jer je Mina takva. Od Đeksona sam dobila sve što sam želela, čak i više. On je nekoliko puta prema meni ispao curica, a ja muškarčina. Ako bi poredila Đeksona i ostale ukućane on dobija 100 poena. Ja sam sigurna da će se Đekson posle Zadruge vratiti Tijani i da od njega i Mine nema ništa - bila je otvorena Janičićeva prema Drvetu mudrosti.

Kako je ovaj razgovor potrajao, Dragica je nekoliko puta promenila svoje mišljenje o Đeriću te ga je čak i žestoko ponizila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija