• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

07.03.2018

08:56

(VIDEO) LUNA SMORENA ZBOG ANGINE! Sloba: Nemoj da lupetaš gluposti,  rekao sam da neću da prestanem da se ljubim zbog toga!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA SMORENA ZBOG ANGINE! Sloba: Nemoj da lupetaš gluposti, rekao sam da neću da prestanem da se ljubim zbog toga!

Podeli vest

Zadrugari su nesumnjivo imali i te kako burnu noć na žurci, a pojedini takmičari su ubrzo napustili kazino vidno neraspoloženi i tužni

Naime, Luna Đogani je u toku dana dobila gnojnu anginu, a kako je samim tim i prenosiva odmah je prešlo i na Slobu Radanovića zbog toga što nije želeo da se izoluje od svoje drage.

Iako su spremno dočekali da uzbudljivo veče počne, oni su ubrzo izašli i uputili se ka svojim sobama. Luna nije mogla da zaspi bez svog dečka, pa je i otišla u izolaciju da ga poseti.

- Što si me ostavio samu? Ne razumem, toliko si se smorio da ne možeš da razgovaraš sa mnom? Pitao si me što sam se nad*kala, ja ti kažem da mi nije ništa - pitala je Luna.

- Nisam te ostavio, nemoj da lupaš! - rekao je Sloba.

Ukućanka je dobila napad panike, pa je odmah posumnjala da je ona odgovorna zbog celokupne situacije pa ga je samo jednom rečenicom razbesnela.

- Znam da si se smorio zato što si čuo da imam anginu, sigurna sam! - bila je tužna Luna.

- Nemoj da lupetaš gluposti, ja sam rekao da neću da prestanem da se ljubim zbog toga, tako da... otišao sam da se ne bi svađali, vidim kakva si i neću da dovodim sebe u nezgodnu situaciju! - bio je besan Radanović.

- Meni je krivo, uskoro mi je rođendan, a ja sam u ku*cu, samo nisam raspoložena! - rekla je Luna.

- Pa eto, ni ja nisam raspoložen i to je to - rekao je Sloba.

Sloba se ozbiljno naljutio na Lunu zbog toga što smatra da ga je tokom čitavog dana ignorisala, pa joj je i pridikovao zbog toga.

- Da, da, bila si sva raspoložena, spremala si se za žurku. Odjednom si samo promenila ponašanje, ceo dan me kuliraš. Ja nisam uopšte glup, to da znaš - rekao je Sloba.

Takmičarka je shvatila da ponašanje koje je prouzrokovalo Slobino neraspoloženje možda i jeste bilo neprikladno, pa je i prihvatila sve što joj je ukućanin rekao. Detaljno možete pogledati u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija