• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

07.03.2018

20:07

JELENA KRUNIĆ OTKRILA MRAČNU TAJNU MALOLETNE UČESNICE ZADRUGE: Mina se u roku od sat i po, je*ala sa trojicom mojih drugova ZA 4.000 DINARA!

Rijaliti

JELENA KRUNIĆ OTKRILA MRAČNU TAJNU MALOLETNE UČESNICE ZADRUGE: Mina se u roku od sat i po, je*ala sa trojicom mojih drugova ZA 4.000 DINARA!

Podeli vest

Krunićeva tvrdi da je Mina Vrbaški imala seks sa njena tri druga u roku od sat i po vremena kako bi joj oni dali pare za taksi da se iz Čačka vrati u Beograd

Diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Jelena Krunić tvrdi da je Mina Vrbaški imala seks sa trojicom muškaraca, i to za 4.000 dinara. Go-go igračica je tokom učešća u rijalitiju stalno pretila maloletnici da će ispričati šta se dogodilo kada su bile zajedno u Čačku, a sada je odlučila da otkrije istinu:

- Minu sam prvi put videla pre godinu i po dana. Prijateljica me je vozila u Čačak kod roditelja, pa je povela i nju. Nas dve smo htele da ostanemo, a Mini se žurilo da se vrati u Beograd jer je trebalo sa Sorajom da ide na neku žurku. Nije imala para za taksi od Čačka do Beograda, pa se kresnula sa trojicom da bi joj dali 4.000 dinara. Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan u roku od sat i po vremena - kaže Jelena, rešena da

Redaljka

Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan u roku od sat i po vremena

Jelena Krunić

raskrinka Minu.

Izdajica

Igračica u prvi mah nije želela javno da ispriča kako je izgledao njen prvi susret sa Minom, ali ju je iznerviralo što je Vrbaški stala na stranu Nadežde Biljić, koju je Jelena prebila u "Zadruzi". Kada je čula da maloletnica nagovara pevačicu da traži njenu diskvalifikaciju, rešila je da ekskluzivno za Informer otkrije sve o Mini.

- Ispala sam čovek i nisam sve ovo ispričala u rijalitiju, ali kada sam čula da je nagovarala Nadeždu da traži od produkcije da me izbace iz šoua, rešila sam da kažem sve o njoj. Izdala je mene, a te večeri kada se prodala trojici za pare, ispalila je i Soraju. Na kraju nije ni otišla u Beograd, a do tada se klela u nju.

Briga me za Đeksona

Kada je Mina drugi put ušla u "Zadrugu", svi su očekivali konflikt

Sa Đeksonom u inat Anđeli

Sa Đeksonom sam igrala igru u inat Anđeli Veštici. Udarila sam je tamo gde je najviše boli, uzela sam ga kao trofej

Jelena Krunić

između nje i Jelene, zato što se Krunićeva smuvala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. One se nisu posvađale, iako je Mina uspela da ih rastavi i ponovo odvuče Đeksona u krevet. 

Igračica misli da joj je time učinila uslugu:

- Da nije bilo nje i da sam ostala sa Đeksonom, ja sada ne bih bila sa svojim dečkom. Bila mi je povređena sujeta kada se Đekson opet smuvao sa njom, ali najvažnije je da mi je dečko oprostio što sam ga prevarila - iskrena je Krunićeva.

Igračica priznaje da nikada nije bila zaljubljena u Nemanju, već objašnjava da je spavala sa njim da bi napakostila Anđeli Veštici:

Nadežda je mnogo glupa

Jelena Krunić priznaje da nije trebalo da udari Nadeždu Biljić i da se sada kaje zbog toga.

- Žao mi je što sam je udarila. Javno se izvinjavam i njoj i njenoj porodici. Ona je, mučenica, bila kolateralna šteta celog tog dana, koji je meni bio pretežak - kaže Jelena i objašnjava šta zaista misli o pevačici:

- Glupa je kao one tri muške stvari i ima prost rečnik. Ali nije loš čovek. Mada, džaba joj što je dobra kad ne može to da unovči. Dobar je vokal i mogla je da uspe, ali nije baš zato što je glupa. Nema mozga!

- Tu emocije nisu postojale. Na početku sam sa Đeksonom bukvalno igrala igru u inat Anđeli Veštici. Znala sam da je sekla vene za njim. Udarila sam je tamo gde je najviše boli, uzela sam ga kao trofej. Sa druge strane, mogla sam da ostanem bez svog dečka zbog te gluposti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija