• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.03.2018

21:11

(VIDEO) JA NISAM DOBIJALA TORTE OD SLOBINIH RODITELJA ZA ROĐENDAN ! Kija progovorila o svekru i svekrvi!

Rijaliti

(VIDEO) JA NISAM DOBIJALA TORTE OD SLOBINIH RODITELJA ZA ROĐENDAN ! Kija progovorila o svekru i svekrvi!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar prošla je kroz sito i rešeto kada je Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. Ona je danas, moglo bi se reći, dodatno ponižena kada su pevačevi roditelji poslali njegovoj devojci tortu i čestitku za rođendan

Upravo zbog toga, Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt, kako bi popričalo sa njom na tu temu i pitalo je kako se oseća zbog toga.

Printscreen TV Pink

- Nemam ja šta posebno da polemišem o tome, ljudi rade šta žele i to je to. Lunin je rođendan i lepo je od njih što su joj čestitali. Bilo mi je malo neprijatno. Ne znam više šta još može da me povredi, ne znam šta bi moglo više. Možda i jeste na neki način, bilo mi je neprijatno više, zato što su svi pogledali u mene i pitaju me sad jesam okej, a što ne bih bila. 

Printscreen TV Pink

- Ja nisam dobijala torte za rođendan, čestitke sam dobila, čestitali su mi svaki put njegovi roditelji, ja inače ne jedem tortu u spoljnom svetu, tako da nisu ni morali da mi šalju to - rekla je još Kija. 

Drvo je pitalo i da li želi da poruči neku pesmu za Lunu, a koju je ona numeru odabrala, pogledajte u nastavku: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 6 godina

Bas te briga Kija, oslobodila si ih se. Nisu joj iz ljubavi poslali nego iz mrznje prema tebi a po preporuci...znate cijoj

Darija

pre 6 godina

Mora da su goli DJogani digli Kredit da se prikazu kao uzorna familija! Smesno.SVI dobro znamo i KO su i sta su! Vise vredi jedna Kia od svih zajedno!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija