• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.03.2018

08:14

(VIDEO) DOK JE KIJA JECALA I PLAKALA, LUNA UZJAHALA SLOBU! Pevač se odmah UZBUDIO!

Rijaliti

(VIDEO) DOK JE KIJA JECALA I PLAKALA, LUNA UZJAHALA SLOBU! Pevač se odmah UZBUDIO!

Podeli vest

Luna Đogani danas je tužila svog dečka Slobu Radanovića i njegovu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Blogerka je zamerila pevaču zato što joj sinoć nije dozvolio da konzumira alkohol a njegovoj ženi to što ih je ogovarala

Kija je posle suđenja bila slomljena, otišla je u izolaciju i grcala u suzama. Nju je povredilo Radanovićevo ponašanja i način na koji je opisao njihov brak "Da je valjao, trajao bi".

Dok se cela izolacija orila od Kijinih suza, Luna i Sloba su se prepustili nežnostima. Oni se ni malo nisu potresli zbog cele situacije i suđenja već su se potrudili da jedno drugom ulepšaju veče.

Đoganijeva je uzjahala pevača, a po pokretima i pogledima bilo je jasno da su se oboje veoma uzbudili. Ipak, sve je ostalo na ovome, i nikakve intimnije radnje još se nisu desile.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gojko

pre 6 godina

Da li je potreban komentar za ovo celodnevno jahanje Lune po krevetu. Odvratno fujj????

Saki

pre 6 godina

Protekcija klosarke i balvana....dokle vise..kazite da je namesteno da Anabelina fufa pobedi.

Darija

pre 6 godina

Plakala je Kija, plakala Sam i ja sa njom.Kao da je moja rodjena. Onu masnu Lunjacu mrsko mi je komentarisati.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija