• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.03.2018

15:43

(FOTO) DOKAZ DA JE KIJA VARALA SLOBU! Isplivale fotke sa Andrijom koje je ŽELELA DA SAKRIJE!

Rijaliti

(FOTO) DOKAZ DA JE KIJA VARALA SLOBU! Isplivale fotke sa Andrijom koje je ŽELELA DA SAKRIJE!

Podeli vest

U medijima se mnogo polemisalo o ljubavnoj romansi još uvek zakonite supruge Slobodana Radanovića, Kristine Kije Kockar i Andrije Lazovića.

I dok su pojedini tvrdili da je Kristina još prošlog leta bila u Crnoj Gori kod Andrije, kao i da je bila neverna Slobi, njih dvoje to ne žele da priznaju, a Lazović je ranije u otkrio i kako je zapravo došlo do toga da oni obnove emotivnu vezu, budući da je Kija bila sa njim još pre Radanovića.

- Kada se sve ovo izdešavalo sa Slobodanom, kada je on prevario Kiju, ja sam došao u Beograd i našao se sa njom. Razgovarali smo i odlučili da treba da budemo zajedno i naravno da ću je sačekati kada izađe iz rijalitija. Kija Slobodana nije varala sa mnom, jer ona i ja za vreme njene veze sa njim nismo bili u kontaktu, nismo se čuli - rekao je Andrija, međutim  fotografija koje govore suprotno. 

pink.rs

Na fotografijama se jasno vidi da je Kristina boravila kod Andrije u Crnoj Gori, a njih dvoje izgledaju kao srećan par. Takođe, na osnovu Kijinog i Andrijinog izgleda vidi se da su fotke novijeg datuma, a na fotografijama se vidi kako razmenjuju nežnosti.

pink.rs

- Kija je bila kod Andrije prošlog leta. Tada su i nastale ove fotografije. Još tada je ona htela da prekine sa Slobodanom i da se vrati Andriji, a onda je on ušao u Zadrugu, pa se desilo sve sa Lunom... To ju je samo ohrabrilo da preseče. Cela Budva zna da su se Kija i Andrija viđali tog leta - tvrdi izvor koji je insistorao na anonimnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17