• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.03.2018

08:06

(VIDEO) EVO KO JE ZAUVEK NAPUSTIO ZADRUGU: Publika je odlučila!

Rijaliti

(VIDEO) EVO KO JE ZAUVEK NAPUSTIO ZADRUGU: Publika je odlučila!

Podeli vest

Ove nedelje su kao dva zadrugara nominovana za izbacivanje izabrani Kristina Kockar od strane svojih cimera i Mladen Jakovljević, zvani Đomla Panamera, koji je osvojio najmanje glasova publike

Oni su proveli ceo dan u izolaciji, nestrpljivo očekujući Ognjena Amidžića kako bi odigrali igru sa lopticama.

 Nakon završene igre pobedu je odnela Kristina i njoj su bili udvostručeni glasovi. 

Printscreen TV Pink

Ognjen je saopštio da je Đomla osvojio 1% glasova, a Kija 99%. Gledaoci su odlučili da Đomla mora da napusti najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" i on se pozdravio sa svim ukućanima.

Printscreen TV Pink

Kakve su bile reakcije nakon što je proglašeno ko će napustiti Belu kuću i kako su ukućani ispratili gosta Zadruge pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 6 godina

Znala Sam da ce Kija da ostane. Bez nje Zadruga ne bi bila vise interesantna.Ona drzi pricu zivom, ne Sloba i jahacica!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija