• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

12.03.2018

16:36

(VIDEO) PRESEDAN U ZADRUZI! Novi vođa raspodelio budžet, ovo se još nije desilo!

Rijaliti

(VIDEO) PRESEDAN U ZADRUZI! Novi vođa raspodelio budžet, ovo se još nije desilo!

Podeli vest

Mladen Jakovljević, poznatiji kao Đomla Panamera, sinoć je napustio Zadrugu, pa je samim tim dobio mogućnost da imenuje novog vođu. Danas smo saznali da je on odlučio da to bude Jovana Tomić Matora, što je ona i očekivala, s obzirom na to da su se najbolje slagali i da se znaju iz spoljnog sveta

Jedan od glavnih zadataka novog vođe jeste da podeli nedeljni budžet koji Veliki šef šalje za kupovinu stvari potrebnih za svakodnevne potrepštine. To je morala da uradi i Jovana: 

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će sada odlučiti ko je koliko novca zaslužio. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta za 500 dinara. Dvanaest zadrugara treba da dobije 1.500 dinara, 12 zadrugara da dobije 2.500 dinara i 12 zadrugara treba da dobije 3.500 dinara. Vođa će odlučiti ko će koliko novca dobiti - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Poznato je da obično dođe do svađe kada je raspodela budžeta u pitanju, te je Matora odmah morala da opravda svoj postupak: 

- Naravno da ću veliki budžet podeliti sa onima sa kojima sam najbolja, biće oštećeni jedan ili dva zadrugara, ali nadam se da će razumeti, ako su mi prijatelji, što će dobiti srednji budžet - rekla je Jovana i počela da deli novac.

Za promenu, ovog puta nije došlo do svađe tokom raspodele budžeta i svi ukućani su ćutali dok je Jovana davala novac, što se do sada nije desilo, a ko je koliko novca dobio pogledajte u nastavku: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srele

pre 6 godina

Извините, а шта је овде преседан?

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija