• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

13.03.2018

18:07

(VIDEO) PUKLA TIKVA! RASKINULI SARA I VOJKE! Pevačica u suzama, objasnila Mikiju SVE, EVO ŠTA SE DOGODILO!

Rijaliti

(VIDEO) PUKLA TIKVA! RASKINULI SARA I VOJKE! Pevačica u suzama, objasnila Mikiju SVE, EVO ŠTA SE DOGODILO!

Podeli vest

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju u regionu Zadruga. Iako su važili za veoma skladan par koji ima najbolje šanse da opstane i nakon izlaska iz Bele kuće, njih dvoje su nedavno ipak raskinuli

Niko od ukućana ne zna razlog njihovog prekida a ni jedno ni drugo ne žele da govore o tome.

Sara je danas razgovarala sa Mikijem Đuričićem u sobi za rehabilitaciju upravo o raskidu a ovom prilikom je otkrila zašto ju je Gordana Džehverović veoma povredila.

youtube printrscree

- Goca umesto da me pita da li sam dobro ona komentariše "Njena mama je rekla samo da je Vojke tamo i ona će biti dobro". Ja ništa ne govorim kada njena ćerka raskda. Treba kao starija osoba da priđe da me posavetuje, da me pita kako sam. Ja kad ne mogu da pomognem, sklonim se. Nikada neću reći zašto smo raskinuli. Vojke i ja smo se odmah na početku smuvali kad mi nije trebala pažnja, nisam se ni osećala usamljeno, već smo se smuvali jer mi se svideo. Da sam htela tako, onda bih bila sa Filipom koji me nije ostavljao na miru mesec dana - rekla je Reljićeva vidno neraspoložena.

Miki se potrudio da je razveseli te joj je izrezao srce od kartona što je Pinkovu zvezdu nakratko odobrovoljilo pa se uz osmeh zahvalila Đuričiću.

(VIDEO) PAO SEKS U IZOLACIJI! Mina i Toma se dohvatili usred bela dana, nisu mogli da odole jedno drugom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija