• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.03.2018

11:32

(VIDEO) LUNA NAKON SVAĐE SA SLOBOM: POVRAĆALA SAM, ništa mi nije prijalo!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA NAKON SVAĐE SA SLOBOM: POVRAĆALA SAM, ništa mi nije prijalo!

Podeli vest

U toku noći Luna Đogani imala je žestoku svađu sa Slobom Radanovićem, a nije krila da svakodnevno doživljava psihičke padove zbog njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar

Naime, njoj i te kako smeta njeno prisustvo, a vrhunac njenog ponašanja bio je kad su ukućani zajedno sa Kijom pevali pesme u kojima se ona i te kako pronašla.

Slobodan nije mogao da razume njenu nervozu, jer smatra da joj nijedan povod do sada nije dao za to, a nervoznoj Luni utehu je pokušao da pruži Milanu Milošević.

- Niko me ne kapira kako se ja osećam. Ja sam se zaljubila u oženjenog čoveka, njegova žena je tu sa nama, svaki j*beni dan! Teško mi je, ne može ništa da bude kao pre! - žalila se Luna.

Milan je u potpunosti razumeo njenu situaciju, ali joj je naglasio da nema razloga da bude ljuta zbog Kije, jer ona ne oseća mržnju prema njoj.

- Nemaš razloga da se ljutiš, ona tebe ne mrzi - rekao je Milan.

Nakon ovoga, on je zamolio da sedne za sto kako bi nešto pojela, jer je celu noć provela u raspravi sa Slobom, a ona je imala jedan neočekivani odgovor.

- Ne mogu da jedem, muka mi je, povraćala sam, ništa mi nije prijalo  - žalila se Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija