• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.03.2018

15:56

(VIDEO) MIKI OTVORIO DUŠU DRVETU MUDROSTI: Kija mi se dopada fizički, nisam zaljubljen! ĐEKSON JE KAO RANJENI ORAO!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI OTVORIO DUŠU DRVETU MUDROSTI: Kija mi se dopada fizički, nisam zaljubljen! ĐEKSON JE KAO RANJENI ORAO!

Podeli vest

Miki Đuričić je sinoć proslavio svoj 41. rođendan sa svojim cimerima, a čestitke mu je uputilo i Drvo mudrosti. Miki je uputio sve pohvale i zahvalnicu za sva pisma koja je dobio. On je naročito pohvalio Kristinu Kockar i Milana Miloševića koji su bili najveseliji na sinoćnoj žurki,  a potom i prokomentarisao pismo koje je dobio, a odnosilo se na njegov odnos sa Kijom

- Nema tu ništa, mi samo flertujemo. Meni se ona dopada fizički, priča mi tamo gde je živela, putovala. Nisam se ja zaljubio, ljudi greše, kada je normalna, ja volim da pričam sa njom... Činjenica je da meni u poslednje vreme prija društvo dotične osobe. Jednostavno ti neko prija, da popričamo malo. Ponekad mi se žena nasmeje, ja napravim iznenađenje, jer mi je dosadno - otvorio je dušu Miki Drvetu i dodao da je ona jedna od retkih koja mu nije kupila poklon za rođendan, ali joj to nije zamerio. 

Stari rijaliti igrač je poznat po tome što odlično ume da proceni svoje cimere, a ovom prilikom je i prokomentarisao šta misli o novom ljubavnom paru Mini Vrbaški i Tomislavu Paniću, kao i kako to sve podnosi Nemanja Đerić Đekson. 

- Zaljubila se kao konj. Zgazila je Đeksona u glavu. Zaljubila se u Tomu, ali je slaba na ovoga (Nemanju). Čim muškarac ima potrebu da vređa, znači da mu je stalo, kad si ravodušan, baš te briga, ne pominješ je. Đekson mi je sipmatičan postao, kao ranjeni orao - rekao je kroz smeh Miki. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija