• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.03.2018

08:41

(VIDEO) BORIMO SE OKO NJEGA, JER SE NE ZNA  KOGA ON VOLI: Žestoka svađa LUNE I KIJE OKO SLOBE!

Rijaliti

(VIDEO) BORIMO SE OKO NJEGA, JER SE NE ZNA KOGA ON VOLI: Žestoka svađa LUNE I KIJE OKO SLOBE!

Podeli vest

Ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar izaziva sve više pažnje iz dana u dan. I ove večeri pitanja gledalaca izazvala su pravu buru upravo između njih troje.

Gledaoce je interesovalo kako Luna može da zamera Mini Vrbaški što je ostavila Nemanju Đerića Đeksona i to zbog dečka kog poznaje dva dana, Tomislava Panića, a ona je otela muža Kiji i to samo posle nedelju dana u rijalitiju.

Printscreen TV Pink

- To nije isto. Njihov brak se raspadao, pa se raspadao. Da nisam ja, bila bi neka druga. A Mina i Đekoson su bili na početku veze, sve im je bilo novo i zanimljivo. Rekla sam da je debil i to Mini u lice - obrazložila je blogerka.

Printscreen TV Pink

Na ove reči skočila je Kockareva, kojoj je mnogo zasmetao Lunin komentar. Kristina je smatrala da njen brak ne može da se poredi sa rijaliti vezom koju su imali reper i Mina.

Printscreen TV Pink

- Ovde su bile 33 devojke, pa je uzeo jednu. I to kada mu je mama rekla da se razvodi od mene. Namerno se ponižavam ja i moj brak - rekla je Kockareva.

Printscreen TV Pink

- Boli te toliko. Prihvati više! Da, ovde se borimo oko njega jer se ne zna koga on voli - rekla je Luna ironično.

Printscreen TV Pink

Kako je izgledala ova žučna svađa Slobine još zakonite supruge i nove devojke pogledajte u snimku koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srele

pre 6 godina

Не девојко, не борите се ви око њега.Он ти је препуштен и то сто посто.Ти се бориш, засад неуспешно, против себе, своје посесивности...Како мислиш да он наступа, да вам зарађује паре за живот?Знаш ли колико жена ће бити око њега, а ти несигурна, шкрта, размажена..., а он и није нешто поуздан партнер.Свесна си тога, а не меш ништа учинити.Кија, насупрот теби, је стабилна, самосвесна жена, која је у ријалити ушла, не да га врати себи, него да уновчи оно што се у тој ситуацији може.Ако је већ изгубила мужа, зашто би одбила понуду из снова.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija