• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

15.03.2018

13:42

(VIDEO) LUNA IZGUBILA KOMPAS: Ja sam PONOSNA LJUBAVNICA! Vi ne shvatate koliko se nas dvoje volimo!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA IZGUBILA KOMPAS: Ja sam PONOSNA LJUBAVNICA! Vi ne shvatate koliko se nas dvoje volimo!

Podeli vest

Prethodne noći, u najgledanijem rijalitiju u regionu, čitana su pitanja gledalaca. Nakon što se situacija stišala, Luna Đogani razgovarala je sa Nadeždom Biljić o situaciji u kojoj se trenutno nalazi

Nadežda je rekla kako shvata da je blogerki najteže u celoj priči oko nje, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, jer je optužuju za mnoge stvari.

- Treba neko i tebe da razume, da se stavi u tvoju situaciju. Optužuju te da sa 21. godinom nema sa kim nisi bila, drugo dali su ti epitet "ljubavnica" - pričala je Biljićeva a onda ju je blogerka prekinula.

- Alo, ako se ovako voli ljubavnica, ja sam ponosna ljubavnica! Vi ne shvatate koliko se nas dvoje volimo - rekla je Đoganijeva.

Pinkova zvezda se nadovezala na ovaj Lunin stav, govoreći kako je u potpunosti razume jer se jako vezala za Baneta Čolaka u rijalitiju.

- Ja da nemam Banetu, poludela bih. Drago mi je što smo oboje pametni da celu tu priču držimo za sebe i ne eksponiramo je. Mi se ne ljubimo. Meni je veća emocija ovo što mi imamo, nego poljubac. Mi se sinoć na žurci nismo odvojili - obrazložila je Nadežda svoju situaciju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikita

pre 6 godina

Ova Luna je zaista dno dna. Propao slucaj. Da ima imalo morala, stidela bi se svojih postupaka. Ocito da nista nije ponela iz kuce od lepog vaspitanja. A i od koga da nesto moralno nauci?! Deca su ogledalo svojih roditelja.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija