• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.03.2018

10:33

(VIDEO) GAGI PODRŽAVA ĆERKU: Luna i Sloba su glavni junaci a Kija je NEGATIVAC!

Rijaliti

(VIDEO) GAGI PODRŽAVA ĆERKU: Luna i Sloba su glavni junaci a Kija je NEGATIVAC!

Podeli vest

Prethodne večeri, u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević je gostovao Gagi Đogani, otac aktuelne učesnice Zadruge, modne blogerke Lune Đogani. On je komentarisao vezu svoje mezimice sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem

Gagi maksimalno podržava svoju ćerku i smatra da je ono što se njoj desilo u rijalitiju prava ljubav.

- Bilo je toliko rijalitija ali oni su dokaz da su ljudi željni ljubavi. Luna ovde afirmiše ljubav. Ovo što smo videli je kao neka serija. Luna i Sloba su glavni junaci, Kija je negativac. "Hepi end" je da oni ostanu zajedno - rekao je denser.

Iako su pojedini gledaoci komentarisali da je glavni negativac u celoj priči upravo Luna, denser je ostao pri svom stavu i zdrušno podržao svoju mezimicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ANA

pre 6 godina

bitno da je tvoje dete pozitivna,a od kada? KADA SU BILE LJUBAVNICE DOBRE I POSTENE ZENE? BOLJE CUTI I TI I TVOJE BUKVE.

Srele

pre 6 godina

Овај као да стоји на глави и гледа Задругу, све види обрнуто.

cvijić aleksa

pre 6 godina

gledo sam gostovanje gagija đoganija kod dušice žao mi ga . Toštomu priredila ćerka i svaki dan to nie lako preživeti nznam kako mam to gleda . mlada lepa a tako nevaspitana nedaj bože zalubiti se u čoveka koji ima ženu venčanu javno to se kodnas kaže muškarcu da je magarac a za lunu neću da kažem .Ona se dere tuče ga zove ga debilčino seks ti traje 3 sekunde a on lupa rukama i nogama to je strašno neznam kako mu se oseća mama kad to gleda . Nema tu od braka ništa gledaju da izvuku koji dinar jer su im prazni džepovi . sa takom ljubavi mi u srbiji jse rastalo osmdeset posto jer nemaju poštovanje prema starima i jedno prema drugom . Sinoć gledalac koji je zvao iz kraljeva i reko za lunu i slobu produkcija je odma prekinula vezu što nije uredu .Gledam zadrugu dušica dobra si ali si i providna

Ljubica

pre 6 godina

Neće Pink više /na svu sreću/ da zove Anabelu pa su sada pozvali Gagija.

Darija

pre 6 godina

Sta zna Gagi moron? Gledao je svojevremeno i Anabelu kako se seksa sa Mladenom u rialitiju. Lepo je njemu rekao Bojanic sta ce u zivotu da radi. Ali, ni to ne zna jedva opismenjen!

Ljubica

pre 6 godina

Nihe izbenadjenje...Produkcijs ih podrzava iako ih ovi ponizavaju i krnje ugled

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija