• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.03.2018

12:03

(VIDEO) LETELO PERJE NA SVE STRANE! Kija prebacila Slobi: TVOJA MAMA JE KLELA NAŠU LJUBAV I BRAK!

Rijaliti

(VIDEO) LETELO PERJE NA SVE STRANE! Kija prebacila Slobi: TVOJA MAMA JE KLELA NAŠU LJUBAV I BRAK!

Podeli vest

Prethodne večeri Slobodan Radanović i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar žestoko su se posvađali. Okidač su ovoga puta bili pevačevi roditelji Dušan i Draginja

Kiju je veoma povredilo što su njeni svekar i svekrva poslali tortu i rođendansku čestitku novoj devojci njenog muža Luni Đogani, i što je to Sloba sa oduševljenjem dočekao.

Nakon emisije oni su se posvađali a ovoj raspravi prisustvovali su svi zadrugari.

- Ne treba kameri da kažeš da se kaješ jer si me povredio. Zašto meni to nisi rekao? Ja ću kad izađem da pogledam na "jutjubu" kako si ti plakao i govorio Milanu šta god da si govorio, a ti pogledaj kako si se ponašao prema meni - vikala je Kockareva.

-  Ja sam tebi to sto puta rekao. Hteo sam da pobegnem da me kamere ne vide, zavukao sam se. Kao mnogo te pogodilo to što su moji roditelji poslali tortu, a tebi nisu pokušavali da udovolje? Ti isti moji roditelji su na dan naše svadbe tebi napravili tortu, da bi ti udovoljili. Da li se sećaš, jesi li videla tu tortu? Da, došla si kod mene kući, videla, okrenula se i otišla. Nemoj da mi pričaš o poštovanju. Kako seješ tako žanješ. - govorio je Radanović koji nije mogao da sluša optužbe na račun svojih najmilijih.

Ovo je Kristinu veoma isprovociralo pa je osula paljbu po Slobinim roditeljima, koji, prema njenim rečima, nikada nisu bili za njihovu ljubav.

- Da li možemo da pričamo negde gde nema nikog pored nas. Ne, treba ti drveni advokat. Ne može on da priča sa mnom da slučajno ne bi bio neki problem. Muškarac! Tvoja mama je dan posle venčanja zvala moju mamu i klela našu ljubav i naš brak. Rekla je "Za njihovu sreću ona je trebalo da pređe preko kućnog praga". To nije moj kućni prag jer smo mi živeli u drugom stanu - bockala je Kija svog još uvek zakonitog supruga.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasno

pre 6 godina

Hvala bogu te se Sloba spasio. Kija je mogla da mu radi o glavi citav zivot. To je ono kada si mlad pa se zaljubis u pogresnu zenu. A ona skot. I prema tebi i prema tvojim reoditeljima. A takva je i prema Andriji. Realno i prema Filipu

Nikita

pre 6 godina

A sto se spasio, to ce tek da vidi. Luna mu psuje majku svaki drugi dan, "marshira" ga svaki dan a to je samo pocetak. Zalice on za Kijom, nije svestan sta je imao pa izgubio.

Goran Petrović

pre 6 godina

Bogami, teško će Kija sebi naći nekog s ovakvim ponašanjem. To njeno ponašanje je više nego što normalan čovek može da izdrži.

Darija

pre 6 godina

Ne bih rekla da se ovaj majmun Zrenjaninski spasio, Kija se spasila ,zlato medeno! Tek ce on da se provede sa ovom Olivom, koja vristi kao u crtanom filmu!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija