• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2018

17:59

ANABELA SE OPASNO NALJUTILA: Sloba Lunu psuje i vređa, a svojoj ženi KIJI NE SME NI DA PISNE!

Rijaliti

ANABELA SE OPASNO NALJUTILA: Sloba Lunu psuje i vređa, a svojoj ženi KIJI NE SME NI DA PISNE!

Podeli vest

Pevačica Anabela Atijas smatra da Slobodan Radanović u braku nije smeo da zucne supruzi Kristini Kockar, pa se zato sada u "Zadruzi" svađa sa njenom ćerkom

Pevačica Anabela Atijas tvrdi da Sloba Radanović radi njenoj ćerci Luni u "Zadruzi" sve ono što nije smeo svojoj supruzi Kristini Kiji Kockar! Lunina majka je u nekoliko navrata poludela što pevač viče na blogerku i časti je sočnim psovkama, dok svojoj zakonitoj ženi ne sme ni da zucne.

Anabeli je pukao film kada je videla kako se Sloba i Luna svađaju, i to na rođendan njene naslednice, pa se oglasila na društvenim mrežama.

Treba da je poštuje

- Šta god da je ona uradila, on bi danas trebalo da proguta - napisala je pevačica, a potom dodala:

6
meseci su zajedno Luna i Sloba

- Bilo bi sve bolje kad bi je oraspoložio, umesto što je stalno grdi, sve ono što svojoj gospođi nije smeo da radi.

Anabela za Informer objašnjava da i dalje podržava Slobinu i Luninu vezu, ali priznaje da joj je tog dana bilo teško zbog njegovog ponašanja.

Prinscreen

Gagi: Sloba je trebalo da
postavi Kiju na njeno mesto

Lunin otac Gagi Đogani smatra da je Radanović odavno trebalo da raščisti sa svojom suprugom.
- Da sam na njegovom mestu, ja bih nju, čim je ušla u "Zadrugu", postavio na njeno mesto. Ne mogu njih troje da budu bliski, da dele hranu. To nije normalno, već je bolesno. Naravno, razumem da su tamo drugačije okolnosti i da napolju ne bi bilo tako - poručuje denser.

- Želela sam da joj rođendan bude divan, bila sam emotivna jer nisam pored nje. Smatrala sam da Sloba treba da je ispoštuje do kraja, da se ona oseća kao princeza. Ne mogu da se ljutim na njega, jer su sedam meseci zatvoreni tamo, ali mi je bilo mnogo krivo što se svađao sa njom. Trebalo je da se ugrize za jezik - kaže pevačica i dodaje:

- Muškarac bi uvek trebalo da bude vitez, džentlmen, sve ono što je Luna prepoznala kod njega i zavolela. Ali ljudski ga razumem, on je dobar čovek u teškim okolnostima.

I sama Kija je u nekoliko navrata istakla da se Radanović prema njoj nije ponašao kao prema Luni u "Zadruzi". Ona je ispričala da ga ne prepoznaje, jer na nju nikada nije vikao, govorio joj šta sme da radi i priča, niti ju je nazivao "šabankom".

Da bude džentlmen

Muškarac bi uvek trebalo da bude vitez, džentlmen, sve ono što je Luna prepoznala kod Slobe i zavolela 

Anabela Atijas

- Ne želim da komentarišem njihov brak, ali jasno je da Kiji nije mogao da kaže mnoge stvari. Luni skidam kapu što mu je pomogla da otvori svoju dušu. Verujem da će im, kada izađu iz ove nezdrave situacije, to pomoći da izgrade iskren odnos - priča Anabela.

Pevačica je sigurna da i to što Sloba i Kija ne žele da se razvedu u rijalitiju utiče na raspoloženje njene ćerke.

Printscreen TV Pink

- Rekli su da čekaju da izađu, pa da to završe. Mada, kad se uzme u obzir šta je sve pred kamerama rečeno i urađeno, ne vidim zašto bi taj potez predstavljao problem. Naravno, njih dvoje imaju pravo da izaberu kada će se razvesti - smatra Lunina majka.

Razumevanje za sve

Na komentare da je Slobin, Lunin i Kijin blizak odnos u rijalitiju bolestan, Anabela odgovara:

- Luna poštuje Kristinu, tako je vaspitana. Međutim, ona ne zna da mi je Kija pretila i da smo na sudu zbog toga. Takođe, nije svesna da mi i njeni fanovi svakodnevno prete, linčuju me, priželjkuju moju smrt, šire mržnju... Ali bez obzira na sve to, u mnogim situacijama imam razumevanja za sve troje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srele

pre 6 godina

,,Луна поштује Кристину, тако је васпитана,, каже Анабела.Питам се шта би онда тек било да је неваспитана?

Djordje Markovic

pre 6 godina

Erogan u Turskoj hapsi svalere. Kod nas bi uhapsio cele televizije. To se nekad zvalo kurvanje. Za ljubav na poslu nekada se preduzimalao lecenje u psih. Sada su budale na glasu. No medjutim. Namera im je da narod dovedu u stanje duhovne impotencije.i da sruse sve norme normalnog misljenja i da budemo svoji...To znaci da smo takvi kakvi smo i ne treba da se trudimo da budemo bolji.Ni sam satana bolje ne bi smislio...Ovo je BOLEST.

Sladjan

pre 6 godina

Neobjavljute da je luna razmazeno deriste,sram vas bilo

Darija

pre 6 godina

Pa, zna Anabela sta je "vitez" , pocevsi od njenog prvog "viteza" Gagija. Tako se i Desulo da Rodi "princezu" Lunu", koja je dosla u "beli dvorac" da pokaze koliko je nezna, fina i suptilna. To su veline kojima ju je naucio "vitez" Gastoz".Idemoooo!!!!!

Roksana

pre 6 godina

Sloba ima narcisoidni poremecaj licnosti. Njegovo ponasanje prema Luni nema veze sa njegovim ponašanjem prema Kiji. On se utapa u karakter zene pored koje je. Luna mu je idealna zrtva za njegove narcisticke potrebe. A to je i Kija bila na drugaciji nacin. Nijedna ni druga ne bi trebale da su pored takvog covjeka.

Nikita

pre 6 godina

Zar nije dovoljno sto ju je javno prevario i ponizio nego treba jos da je psuje? Koliko cujemo, Kija Slobu nije opsovala, zasto bi Sloba nju psovao? Za razliku od Kije, Luna psuje Slobu gotovo svaki dan. "Lepo se lepim" vraca. Kako zajmljeno, tako vraceno. Na psovku, Sloba odgovara psovkom. Nego, nije li Anabela rekla da se povlaci iz javnosti?

Crnogorac

pre 6 godina

Nova kletva u Srbiji- Dabogda ti Kija bila snajka.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59