• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.03.2018

17:49

(VIDEO) SLOBA NAPUSTIO BELU KUĆU! Poludeo tokom sastanka, Marko i Luna u žestokoj svađi!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA NAPUSTIO BELU KUĆU! Poludeo tokom sastanka, Marko i Luna u žestokoj svađi!

Podeli vest

Ono što je defintitvno obeležilo ovu nedelju jeste žestoka svađa Slobe Radanovića i Marka Miljkovića. Zadrugari su održali sastanak na kome su poveli ozbiljan razgovor kako bi raščistili sve nesuglasice radi boljeg funkcionisanja svih njih u rijalitiju 

Lepi Mića se dotakao ove situacije, a Marko je želeo da kaže svoje mišljenje o svemu ovome. 

Printscreen TV Pink

- Znam da ne može verbalno da mi odgovori. Ja ne mogu da ćutim, toliko je bilo upečatljivo. Otišao sam, da. Kad je došao Slobin red, ja sam izneo svoje mišljenje i konstataciju. To nije nikakav vid provokacije, mi ne komuniciramo već nekoliko dana. Neki vaši postupci mi ne prijaju. Neispravni ste totalno i ti on - rekao je Marko.

Printscreen TV Pink

Pevač je video da celokupna situacija neće izaći na dobro, pa napustio Belu kuću i ostavio zadrugare da se raspravljaju. 

- Sad se svi ližite! Sad ste svi dobri! Ne mogu više da podnesem ovo! K*nja mi se se od sastanka! - vikao je Sloba napuštajući kuću.

Printscreen TV Pink

Luna Đogani je sa Miljkovićem zbog ovoga ušla u žestok okršaj. 

- Ako bar imate malo ljudskosti u sebi, nemojte da ga provocirate. Loše mu je psihički. Nemojte da ga provocirate. Ne može da priča sa mnom, puk'o je. Ako si ti takav čovek, znao si da će da napravi sra*e. Sto puta je pokušao da ima sa tobom korektan odnos. Tvoje komentarisanje za njegov nastup, ti to radiš bezobrazno i provokativno - bila je besna Luna. 

Printscreen TV Pink

- On je meni jednom iz čista mira rekao da sam podmukao. Od podmukloga Marka je krenulo sve. Krenulo je od njegove provokacije "Marko je podmukao". On je krenuo da provocira mene ne ja njega - uzvratio  joj je Miljković. 

Printscreen TV Pink

Poznato je da Saška Karan mora da sudeluje u svakoj raspravi, ona nije propustila ni ovu, pa je stala u Miljkovićevu odbranu i dala svoj komentar da Sloba ima "problem u glavi". 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 6 godina

Kukavica bezi. Nema petlju da se suoci, PA i izvini, kako Marku, tako i svima. Lezi tamo naduren, ostavio i zenu i svalerku da advokatisu za njega, tumaceci nam njegov psiho-profil. Malo Sam razocarana u Kiju, jer Slobodan nikada ne bi stato na njenu stranu.

Gojko Mijuskovic

pre 6 godina

Ako je izgubio zivce Sloba neka ide na lecenje. Luna mu je doprinela tome 90% svojom ljubomorom i svojim ponasanjem. Po sistemu trazio si Slobo ovo pa sad gledaj svoja dela. Hoces karijeru..pogresan put si pronasao a to umesto pesme ti po ceo dan gnjavis se sa Lunom. Fujjjjj

Jovan

pre 6 godina

Definitivno marko treba da pobedi jer je smeker tacka

Kaja

pre 6 godina

S obzirom da je taj Slobodan psihicki prolupao, nema sta vise da trazi u ovoj psiholoskoj igri gde najaci ostaju i pobedjuju. Svojim kvalitetima, npr. rezonovanjem , pravim reakcijama,ostroumnoscu, elokventnoscu, inteligencijom , imanjem stava i hrabrosti da u ovom zverinjaku budes otvoren a ne lazan namece se Marko M. i zato glasam za njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija