• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.03.2018

07:07

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Zadrugari u suzama ispratili ovu cimerku!

Rijaliti

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Zadrugari u suzama ispratili ovu cimerku!

Podeli vest

U toku prethodne noći u Beloj kući su održane nominacije, gde je od strane zadrugara bio odlučujući samo jedan glas, a titulu nominovane odnela je Mina Vrbaški. I gledaoci su imali pravo da pošalju nekoga od ukućana u izolaciju, a ovoga puta su to bile Divna Milanović i Dragana Žeželj 

Njih tri su ceo dan provele u sobi za izolaciju. Kada je došao Ognjen Amidžić to je bio odlučujući trenutak kada će zaigrati igru sa čašama, gde će ukućanke naizmenično stavljati jednu ispod druge, a čija poslednja čaša dođe na vrh taj će biti pobednik.

Iz ove igre je kao pobednica izašla Mina Vrbaški i samim tim su njeni glasovi duplirani, a to je bilo ukupno 44% glasova.

(VIDEO) KAKVI SU MI TO PRIJATELJI?! Matora je ovu kaznu dobila zbog nasrtaja na Marka!

Ukućanka koja je od strane publike osvojila 30% glasova je Dragana Žeželj, a Divna Milanović je imala najmanji broj glasova, 26% pa je samim tim morala da spakuje kofere, da se zauvek pozdravi sa ukućanima i napusti najgledaniji rijaliti "Zadrugu". 

Ukućanka je bila vidno razočarana zbog ovoga, a ovo je prvi put da su takmičarke u Zadruzi imale jednak broj glasova u toku nominacija. Do samog kraja igre bilo je i te kako neizvesno ko će napustiti Belu kuću, a kakva je bila reakcija ukućanke koja je napustila najgledaniji rijaliti pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darija

pre 6 godina

Stvarno nema smisla! Zar krsenje jednog pravila zadruge, za jednog zadrugara znaci izbacivanje /Jelena Krunic/, a za drugog direktnu nominaciju? Znaci li da Marka mogu daviti tzv."kragnom", pljuvati i samarati, a veliki sef to gleda i na ovaj nacin odobrava?!!!! Da li mi uopste gledamo rialiti, ili je sve unapred dogovoreno i namesteno? R a z o c a r e nj e!

cvijić aleksa

pre 6 godina

dragana je dobila glasove od fanova sare mace lune zorice zato što su ljubomorne na minu zbog tome

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija