• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.03.2018

07:34

(VIDEO) DIVNA ISPALA, PA SVE OTKRILA! Đekson igra pokvareno, Kija JOŠ VOLI SLOBU!

Rijaliti

(VIDEO) DIVNA ISPALA, PA SVE OTKRILA! Đekson igra pokvareno, Kija JOŠ VOLI SLOBU!

Podeli vest

Divna Milanović dobila je najmanje glasova publike, pa je zato  napustila Belu kuću nakon sedmomesečnog boravka

Ona je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević priznala da je spekulacija oko njenog odnosa sa Banetom Čolakom bila lažna, te da je taj potez bio izazvan zbog ljubomore koju je osećala prema Maci Diskreciji i njenog supruga Marka, pa je želela samo da se poigra.

- Ja ne mogu da budem sa njim, ne mogu i neću. Ako je on mislio da će da bude nešto, grdno se prevario. Svako ko je hteo da ima prolaz kod mene, ne može. U nekim situacijama kad sam bila možda u svađi sa Marka, bila je tu prepirka zbog Mace, pokazivala sam ljubomoru i htela sam da se osvetim, pa sam zato rekla da mi se sviđa Bane. To nije bilo stvarno, bila je za*ebancija - rekla je Divna.

(VIDEO) OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Zadrugari u suzama ispratili ovu cimerku!

Ona je u nastavku otvorila dušu milionskom auditorijumu, pa je do detalja obrazložila zbog čega se u Beloj kući dešavaju nepredviđene i šokantne situacije, a ono što je izgovorila izazvalo je burne reakcije publike i gledalaca kraj malih ekrana.

printscreen


- Teodora i Anđelo su dobar par, ali ima tu mnogo stvari koje treba da reše, da je ona bila to što pričaju. Kao da je ona sad Ćazimovica, a možda nije. Goca je tu pomagalo. Mislim da njihova svađa je bila pre nego što je ušla njena majka, sad ima manje svađe. Dragica je težak folirant, ona neće da kaže u oči šta misli, samo po ćoškove ide i priča. Pričala za mene kad me nominovala za izbacivanje, kao da za mene brak ne postoji i da pričam priče koje nisu istinite i da neću da iznesem svoje mišljenje. Ja nisam da ustajem da se mešam kad neko priča, odlučila sam da se ne nerviram. Neću da budem kao Saška, nisam ja takva. Đekson igra neku fejk igru, to nije ljubav za mene. Ako je mogao da bude sa dve ili tri ženske, on nije muškarac. Da pati za Minom vratio bi je, ali ne pati, ne verujem da je zaljubljen. Mina je promenila pogled, oči, vidi se da devojka voli Tomu. Videla sam da je Toma momak iz naroda, da ima neku energiju pozitivnu i da zrači, a Mina se zalepila za njega. Luna i Sloba su dobar par isto, ali tu je Kija koja, naravno može da pokvari sve. Do finala verovatno može, ima tu razne istine i stvari koje treba da se dese. Kija ćuti, krije da voli Slobu, ali neće da prizna. Luna i Sloba su zaljubljeni, ali okolnosti, njihova ljubav ovde teško može da uspe. Ali, bilo je tu svega i svačega. Sanja krije da je zaljubljena u Matoru, a Milan je iskoristio priliku da kaže sve što misli, pa je morala da prizna - priznala je Divna.

Divna koja je zvanično napustila najpopularniji rijaliti u regionu Zadruga bila je totalno iskrena po pitanju svih zadrugara, a šta je još prokomentarisala o njima pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darija

pre 6 godina

Kajem se sto nisam malo ozbiljnije shvatila ovu Divnu dok je bila u Zadruzi. Jer, kada sam videla kako daje lepe i pametne odgovore Dusici, pa jos, kada je za gazdu postavila Tomu, shvatila sam da je zivot surov, kako "zamaskira" necije bice. Svaka cast Divna! Vidim da si iz ove specificne zivotne skole , izasla kao dobar ucenik.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija