• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.03.2018

09:47

(VIDEO) KIJI SE OSLADILO! Idemo... DRUGA Zadruga, DRUGI MUŽ, PRAVIMO BIZNIS!

Rijaliti

(VIDEO) KIJI SE OSLADILO! Idemo... DRUGA Zadruga, DRUGI MUŽ, PRAVIMO BIZNIS!

Podeli vest

Veliku pažnju gledalaca privukla je Kristina Kija Kockar koja je pred milionskim auditorijumom prevarena od strane njenog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića

Iako je pri samom ulasku naglasila da ima novu ljubav po imenu Andrija Lazović, ona se u poslednjih nekoliko dana ne oglašava povodom veze sa njim, što je pojedinim ukućanima to bilo itekako čudno.

Međutim, ona je svojom izjavom šokirala sve prisutne kada je u razgovoru sa Duškom Radonjićem pomenula da je spremna za nove ljubavne odnose.

- Znači, Kija, ti kad sretneš nekog malo ozbiljnijeg muzičara, možeš opet da probaš - šalio se Duško.

Printscreeen


- Naravno, za te projekte ko bude želeo može slobodno da me kontaktira, da ih dignem. Oženi me, prevari me, pravimo biznis! Sad se razvodim u junu, Zadruga 2 u septembru, idemo u Zadrugu. E sad, da li ću ja imati muža, ili neću...  Idemo, druga Zadruga, drugi muž! Ne daj Bože više nikad, šalila sam se - rekla je Kija.

Kako će njen navodni dečko prokomentarisati kada čuje o čemu njegova draga razmišlja, s obzirom na to da u svakoj šali ima pola istine, pokazaće vreme.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 6 godina

To je njena zelja. Ali narod je prozreo i od toga nista. Dabogda ti Kija bila snajka je nesto sto se kaze najvecem neprijatelju. Tesko ce se udati a samim tim biti zanimljiva za zadrugu 2. Ipak je ona samo Slobina bivsa

cvijić aleksa

pre 6 godina

kijo jača si od slobe on je mlakonja i nije samostala

cvijić aleksa

pre 6 godina

kijo super si idi u drugu zadrugu jaka si lepa pametna A luna neće otići nikad u u zrenjenin a slobo se razilazi sa lunom toga dana kad izađe napolje ko tako prevari ženu venčanu mi to zovemo MAGARAC

Marija

pre 6 godina

Pa nego sta ce nego da nadje novu ljubav, zar da vecno pati za ovim glupanom. Vreme leci rane i bice ona opet srecna. Prelepa je, sposobna, situirana, bice i slobodna. Moze joj se. Napred Kija, carica si.

Darija

pre 6 godina

I ako je Kija rekla da ima vezu, i ako je bila u tom famoznom kupatilu sa Filipom, mi nista nismo videli. Nema lesa, nema ubistva. Slobu smo , brate mili, sedam duguh meseci gledali u krevetu sa Lunom. Ako koza laze, rog ne laze! Ispada da je u redu da ozenjen muskarac javno vara svoju suprugu, a nije u redu da ona /hipoteticki/ nastavi zivot sa drugim patrtnerom i drugom Zadrugom?! Zato ja nju i volim, zato joj se divim . KIJA je sve ono sto bismo mi zene zelele da budemo u tim situacijama / nedaj Boze/. Mogu vestacki da favorizuju koga zele, za mene licno, Kija je pobednik u ovom rialitiju!

Lelica

pre 6 godina

Prelepa? O ukusima ne treba raspravljati. Situirana? Moze biti ako pobedi u Zadruzi i ako joj isplate honorar. Spoasobna? Jeste, da prica i prica a nista ne kaze. Slobodna? Slobodno se ponasala i u julu 2017. u Budvi sa Andrijom. A da joj se moglo, tacno je. Zelim da joj se moze i dalje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija