• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

19.03.2018

19:32

(VIDEO) ANA NABACIVALA KIJI BIVŠEG DEČKA, PA PRIZNALA: Fali mi da se zaljubim i fali mi seks!

Rijaliti

(VIDEO) ANA NABACIVALA KIJI BIVŠEG DEČKA, PA PRIZNALA: Fali mi da se zaljubim i fali mi seks!

Podeli vest

Otkako je Kristina Kockar zvanično postala regularna učesnica Zadruge, na prvu loptu sprijateljila se sa Anom Korać sa kojom je podelila sve ono što joj je bilo na duši.

Inspirisana svime što je čula od Kije, Ana je razmišljala o svojim bivšim momcima, pa je došla na ideju da bi njen bivši dečko savršeno pristajao njenoj drugarici, pa joj je i obrazložila zbog čega tako misli.

- Znaš šta mislim, moj bivši dečko je čovek tvojih snova. Znači, sve što ti voliš on voli tri puta više. Škampe, vino, putovanja, bukvalno sve, sve, a radi od jutra do mraka. Mnogo je kulturan i lep, baš lep dečko, napunio sad 30 godina. Ne znam zašto nismo uspeli, nismo verovali jedno u drugo. Ja sam bila u Beogradu, on je bio van Srbije. Nikad se mi ništa nismo svađali, ostali smo u dobrim odnosima, ali kod mene jednom kad pukne to je to, osim jednog kom se uvek vraćam, ali on je baš tvoj tip muškarca. I porodica mu je, ma kraljevi, ne možeš da veruješ. Ali šta ćeš, ne možemo da budemo zajedno mnogo smo različiti. On ne voli da se svađa, ja obožavam kad mi je dosadno - ispričala joj je Ana.

Printscreen TV Pink

- Andrija se uopšte ne svađa, nije uopšte u tom fazonu, nisam ni ja. Ali, ne volim muškarce koji se inate, ja mogu da ne pričam sat vremena najviše - odgovorila je Kija. 

Printscreen TV Pink

- Ja volim da se inatim, ne bih ti se javila nikad i čekam da mi priđe, a svaki mi priđe. Ja sa svakim dečkom obično živim - rekla je Ana.

Kristina se u međuvremenu prisetila svega što joj se desilo otkad je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović  prevario pred milionima ljudi sa Lunom Đogani, ali nije sakrila i da se boji šta će se tek desiti kada napusti Belu kuću.

Printscreen TV Pink

- Ja sad vraćam film i ne mogu da verujem da sam doživela ovo, ja imam osećaj kao da se ništa nije desilo, čudno mi što nisam došla da ga šamaram, pakao od života da mu napravim - rekla je Kija.

Instagram

- Ne znam šta da ti kažem, ali meni baš fali da budem zaljubljena, ali mi fali i seks - rekla je Ana.

Instagram

- Ja se bojim da razvijem osećanja, jer ne znam šta će biti kad izađem. Bojim se da razmišljam o njemu (Andriji). Stvarno se tripujem, šta li radi sada - bila je iskrena Kija.

Ukućanke su i te kako otvoreno razgovarale o svemu, a detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ava

pre 5 godina

Zdravo Svako moje ime je Ava Ja sam iz Austrije, želim svjedočiti svijetu kako mi je vratila sreću što sam patila od bolesti i iz tog razloga je moj suprug ostavio mene i otišao sa drugom ženom već 7 godina, bio sam u bolu i patnji, tražila sam pomoć svuda, sve do prošlog mjeseca, video sam komentar na internetu od strane jedne dame koja je pričala o tome kako mu je pomogao jedan čovjek koji se zove Dr Akin, morao sam brzo tražiti i pomoć od njega , dodao sam ga na facebook-u i razgovarao sa njim kako bi mi pomogao, rekao mi je da će mi pomoći sa svim mojim problemima, u roku od 24 sata taj veliki čovjek izleči moju bolest, a za 48 sati se vratio moj muž koji me je napustio 7 godina da sam tražio oproštaj, dogovorio sam se sa Dr Akinom da ću podeliti dobre vesti i dopustiti svetu da zna o njemu, tako da su moja braća i sestre tamo kojima treba pomoć bilo koje vrste kontaktirati dr Akina i biti sigurni da imaju rešenje vaših problema. Možete razgovarati sa njim na facebook-u putem: (https://web.facebook.com/akin.saheed.146) i Email: akinsolutiontemple@gmail.com.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija