• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

21.03.2018

09:32

BRAČNI SAVETNIK POKUŠAO DA POMOGNE Slobi i Kiji, evo kako su ONI REAGOVALI!

Rijaliti

BRAČNI SAVETNIK POKUŠAO DA POMOGNE Slobi i Kiji, evo kako su ONI REAGOVALI!

Podeli vest

U emisiji AmiDži šou, pored Slobe Radanovića i Kije Kockar koji su pričali o svom odnosu, gostovala je i Ivana Anđić, bračni savetnik, koja je popričala sa još uvek zakonitom supružnicima o njihovoj vezi i svemu što im se dešavalo

 Ona ih je zamolila da zamisle dan posle završetka Zadruge i šta bi radili:

- Bila okružena sebi dragim ljudima, pričala o svemu što me zadesilo, dobro se najela. Nadam se da ću se smejati na neke situacije koje su mi možda i bile teške - rekla je Kija.

Sloba je takođe odgovorio na ovo pitanje, ali je bio malo opširniji o svojim osećanjima:

- Ja se ne bih najeo, ko kaže da u Zadruzi loše jedemo, taj se vara. Verovatno bih bio okružen roditeljima, prijateljima, Luna će biti tu. Odmorio bih od svega. Nadam se da ću moći da radim na novim pesmama. Ja sam svoja osećanja odavno preispitao. Ja zaista prema Luni gajim iskrene emocije, pronašli smo se, nema veze što smo tamo, mi živimo život. Nije realan život, ali meni se dogodilo tamo na samom početku, tako da i dalje nisam navikao na taj život, imao sam uticaj života spolja. Kao što i ljudi sami kreiraju fioke u glavi, stavljamo ljude u njih, tako i emocije. Možda one emocije koje su bile gore, spustimo dole i rotiramo. Nesvesno se to dogodi, a kad postanemo svesni, onda je svima jasno - odgovorio je Sloba.             

Kija je sve vreme pažljivo slušala Slobu, pa je tada bračna savetnica upitala kako se oseća povodom svega što je on izrekao: 

- Malo mi je neprijatno, ali sam se navikla. Ja sam prvo ušla na dva sata, tad sam ušla sa namerom da me vidi, pošto tad nismo znali šta se dešava, da me vidi da sam tu, da ga protresem. Iskreno, bio mi je čudan tad, ali tako on reaguje u tim neprijatnim situacijama. Ja sam njemu doturila papir na kom sam napisala sve što mislim, bilo je vrlo emotivno, što je on pročitao i rekao da je sve okej, i ja sam otišla, ali i dalje sam imala crv sumnje. Ali sam otišla sa nadom da se osvestio - rekla je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija