• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.03.2018

09:13

(VIDEO) ORILA SE ZADRUGA OD LUNINOG PLAČA: Ponižavaju me kao kera! Što me je mama pustila!

Rijaliti

(VIDEO) ORILA SE ZADRUGA OD LUNINOG PLAČA: Ponižavaju me kao kera! Što me je mama pustila!

Podeli vest

Naime, gledaoci su zamerili Luni što je savetovala njenog dečka, Slobu Radanovića za odevnu kombinaciju koja je bila neprimerena za gostovanje u emisiji Amidži šou, a to su joj i prebacili pojedini ukućani. Potom se tu našlo i pitanje o njenom poljupcu sa Milanom Miloševićem, sve je to kulminiralo da se Đoganijeva ražesti i zaplače

Pevač joj je prvi prišao i pružio joj reči utehe, ali je Luna bila očajna, pa je iz sveg glasa jecala. 

- Jel treba da mrzim sebe zbog toga što sam se zaljubila. Ponižavaju me kao kera, smeju mi se. Ponižavaju me kao kera. Ceo život pokušavam da budem uzor, a da me neko ovako ponizi zato što sam se zaljubila. Je l' to moj najveći greh? Hoću kući. Ništa me ne zanima, hoću moj savršen život. Što me mama pustila - jecala je Luna. 

- Polako. To sam ja. Svi oni ljudi tamo, kada se sve sabere, nisu ni upola dobri kao ti. Molim te nemoj, ovo sebi da radiš. Borili smo se i za sebe i za nas i ne želim da odustanem. Ti si moja boginja. Volim te i sve bih uradio za tebe - tešio ju je Radanović.  

Kako su Đoganijevu uvredile konstatacije da je blogerka ta koja sputava Slobu da razgovara sa svojom suprugom Kristinom Kockar, ona je svom dečku postavila "uslov" koji će doprineti tome da joj olakša tešku situaciju koju prouzrokuju pitanja gledalaca. 

- Ja tebi verujem i volim te i nemoj više ništa da mi pričaš. Svaki kontakt i odnos koji imaš sa njom (Kristinom) imaj kad ja nisam tu i nemoj da mi ga prenosiš. Ja te podržavam u svemu što radiš. Nemoj da misliš da ja tebi nešto braniš. Ništa me ne zanima. Imaj svoje mišljenje u glavi, radi po svom osećaju - insistirala je Luna. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17