• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

23.03.2018

08:32

(VIDEO) OSEĆAM SE JAKO PONIŽENO! Luna NE MOŽE DA PRIHVATI da DELI Slobu sa Kijom!

Rijaliti

(VIDEO) OSEĆAM SE JAKO PONIŽENO! Luna NE MOŽE DA PRIHVATI da DELI Slobu sa Kijom!

Podeli vest

Stanovnici Bele kuće su često svedoci mnogobrojnih rasprava između ljubavnog para Slobe Radanovića i Lune Đogani. Zadrugari su u toku prethodne večeri imali priliku da odgledaju video-snimak na kome se blogerka žali svojim cimerima da je njen ugled ukalja samo zbog toga što je uplovila u novu romansu sa pevačem

Blogerka je ustala i pred svim ukućanima razjasnila da je to bilo samo jedan od kriznih perioda i da je nakon samo nekoliko minuta kasnije imala ozbiljan razgovor sa svojim dečkom. 

- Kada sam se ovoliko ponizila zbog ljubavi, svesno sam to želela i uradila, niko me nije terao niti je bilo ko kriv za to što sam ja ušla u vezu koja nije normalna, tj. nije nisu normalne okolnosti. Onda treba to da izguram do kraja dostojanstvno i da trpim i da neke stvari prećutim i ne zameram, jer neke stvari ne mogu da se biraju. Ja se osećam jako poniženo. Ja nisam svesna kakva je ovo situacija, ja ne gledam ovo kao oženjen, kao on je nečiji muž, dečko. On je samo moj. Očigledno ja nisam svesna da je to tako. Moja prethodna veza je bila takva, to je moj muškarac, ne može nijedna devojka da priča o njemu, da komentariše, ne može da se predstavlja kao njegova devojka, kao njegova žena. Ova situacija je daleko drugačija od svih mojih veza i ja još uvek nisam još svesna situacije - objasnila je Luna. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 6 godina

Ti si folirantkinja velika. Sve ste smislili ti i Bukva šta ćeš raditi da bi se pisalo o vama. Kija je ta koja je dozivela veliko poniženje od tebe i muza. Nisi znala kakav im je brak bio kada si po sto puta na dan ponavljala, ja sam se zaljubila.....marš nosata bubuljicava i gradjena si kao metla okrenuta naopačke. Izigravas žrtvu a žrtva nisi, los si covek

Gojko

pre 6 godina

Dobro jutro, Koga vise interesuju frustracije ove razmazane devojke? Da li treba da se sazalimo nad njenom sudbinom? Da li treba da prihvatimo preljubu i rasturanje braka kao moralan cin? Posto nam dnevno pokazuju njeno nemoralno ponasanje da li treba da je pohvalimo i podrzimo da jos vise jase u toku dana po njenom ljubavniku? Ne, neka se izbori sama sa svojim gresima. A svi koji ovo podrzavaju trebalo bi da dozive sudbinu zene koja je na sraman nacin prevarena pa neka onda diskutuju.

Beki

pre 6 godina

Necu vise da gledam zadrugu jer produkcija stiti i favorizuje ovu malu svalerku i rasturacicu brakova i ovig njenog bizona koji se sada ponasa ko zastitnicki prema svalerki , a ponizava brutalno svoju zenu. Katastrofa

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija