• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2018

16:34

(VIDEO) SVE PRŠTI OD STRASTI! Luna: Sloba je rekao da će me lansirati do plafona tokom seksa!

Rijaliti

(VIDEO) SVE PRŠTI OD STRASTI! Luna: Sloba je rekao da će me lansirati do plafona tokom seksa!

Podeli vest

Luna Đogani ima potpuno otvoren odnos sa svojim dečkom Slobom Radanovićem. Njih dvoje ne prezaju od kamera i nemaju problem da emocije ali i strasti pokažu pred svima

Danas je blogerka u razgovoru sa Milanom Miloševićem podelila svoja se*sualna iskustva sa Radanovićem ali i očekivanja nakon što napuste Zadrugu.

- Da ti ne daj Bože zakaže ki*a imaš prste, pogledaj kolike prste ima - prokomentarisao je Milan dok je gledao Slobu kako pravi ručak.

Ovaj Miloševićev komentar dao je Luni isnpiraciju pa se otvorila i otkrila kakav je njen dečko u krevetu.

- Mi ovde nismo ni imali normalan se*s, tek ćemo imati kad izađemo. Ja sam i ovde već zadivljena a kamoli napolju. Znaš kad ja njemu kažem "Jao kako si ti dobar u se*su" a on meni kaže "Molim, tek ćeš ti da vidiš. Kad te budem lansirao do plafona."

Milan se nadovezao na priču, te je naglasio kako će odmah napisati tekst za novine ukoliko Luna nakon prvog se*sa posle Zadruge završi u bolnici.

Kako je izgledao ovaj interesantan razgovor, pogledajte u snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija