• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2018

09:19

(VIDEO) VRIŠTALA SAM I KIDALA SE OD BOLA! Kija otkrila kako joj je bilo kad je videla da je suprug vara sa Lunom

Rijaliti

(VIDEO) VRIŠTALA SAM I KIDALA SE OD BOLA! Kija otkrila kako joj je bilo kad je videla da je suprug vara sa Lunom

Podeli vest

Kristina Kija Kockar prošla je pravi pakao zbog Slobe Radanovića

Ona je u razgovoru sa Anom Korać otkrila kako se osećala kada je videla da je suprug vara sa Lunom Đogani.

Kija je u nekoliko navrata dok je pričala bila na ivici suza. 

"Bilo mi je baš teško", rekla je Kija i dodala da joj je najviše žao što je Slobodan povredio njenu porodicu i nju.

-Htela sam da umrem! Kažu mama i baka da nisam ja kriva, naravno da nisam kriva. To su neki bolni trenuci u životu i onda kada gledam ovo sve, ja gledam da mama ne plače kada ja plačem. Da se baka ne nervira, on zna koliko je mene povredio. On je povredio moju najužu porodicu i mene. Baka me gleda kako plačem i doživljavam poniženje - žalila se Kija.

Kija je rekla da je njoj najgore kada se njeni najmiliji nerviraju zbog nje.

- Taj trenutak kada sam se ja kidala i one se kidaju zajedno sa mnom i meni bude još gore. Meni dođe da vrištim od bola nekada, ne da plačem - rekla je Kija i opisala kako je izgledao trenutak kada je saznala za Slobinu prevaru pred kamerama.

Kada sam saznala prvi put da su se poljubili, ja sam bila u kolima, vraćala se od drugarice, vrištala i plakala! Molila se. Rekoh: "Bože molim te pomozi mi" Nije to bilo plakanje, nego ne možeš da dišeš, kidaš se! Znaš kako je meni teško ovde da suzbijem to. On ne shvata šta je uradio, ja njega znam - rekla je Ani Kristina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija