• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

26.03.2018

10:55

(VIDEO) MARIJA ANA I FILIP NAŠLI NOVO MESTO ZA SEKS! Vrela AKCIJA u šanku!

Rijaliti

(VIDEO) MARIJA ANA I FILIP NAŠLI NOVO MESTO ZA SEKS! Vrela AKCIJA u šanku!

Podeli vest

Iako mu je juče popodne otac Zoran u toku pitanja porodica zadrugara, jasno dao do znanja da mu se više sviđa Kristina Kockar nego Marija Ana Smiljanić, jer smatra da njegovog sina Kija čini srećniji, Filip Đukić nije poslušao oca, već je pred zoru imao akciju sa pevačicom

Naime, Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić bili su u žiži javnosti zbog svih speklacija o njihovom raskidu, kao i o detaljima iz svog privatnog života koje su jedno drugom sasuli u lice nakon mnogih rasprava, a koje su kamere zabeležile.

Ovi stanari imali su ljubavni zanos u šanku koji se nalazi u pabu, a baš na tom mestu Filip Đukić napravio je pre nekoliko dana "štek" za ovakve akcije. 

Nakon akcije koju su imali čim je svanulo, Filip Đukić je bez donjeg veša na sebi izašao ispod pokrivača i papirom koji mu je bio na dohvat ruke, počeo da čisti svoje intimne regije. Marija Ana bila je u čudu kada je videla šta Filip radi.

- Šta radiš to majke ti, jesi realan, go?! - govorila je Marija Ana Filipu koji ju je na sve ovo pitao da li je bilo dovoljno.

Kako su izgledale njihove aktivnosti možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku. Podsetimo, ovi stanari pored svađa koje često imaju, poznati su i po tome što vole da obavljaju intimne aktivnosti na najčudnijim mestima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 6 godina

E to su Pinkove zvezde/zvezdice,malo se svađaju,tuku ,vređaju ali na kraju se sve završi sa javnim sexom... divno... To je naša elita...

VeronikaStar

pre 6 godina

Ovo dvoje su se bas nasli! Ne zna se ko je gori! Pljuvanje u lice i sto jace vredjanje .... je sada sinonim za veliku ljubav!??????????????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17