• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

31.03.2018

15:41

(VIDEO) JUTRO NAKON SEKSA! Sloba i Luna sređivali svoje gnezdo!

Rijaliti

(VIDEO) JUTRO NAKON SEKSA! Sloba i Luna sređivali svoje gnezdo!

Podeli vest

Zadrugare je jutros budila narodna muzika, u toku koje su prvi na noge skočili Saška Karan, Milan Milošević, Tomislav Panić, Tanja Jovićević, Gordana Džehverović i Duško Radonjić i zaigrali kolo

Nakon što je muzika prestala da svira, Slobodan Radanović i Luna Đogani sa kojom je prevario svoju još uvek zakonitu sprugu Kristinu Kockar, odlučili su da srede okruženje oko svojih kreveta.

Ovi stanari uzeli su metlu u ruke, kako bi očistili sve ono što su zatekli iza kreveta čije su gornje delove dodatno ukrasili ispisivanjem imena svojih profila na društvenim mrežama. Tokom ove radnje, Sloba i Luna razmenili su samo nekoliko reči jer su bili preokupirani poslom kojim su se pozabavili.

Podsetimo, Slobodan Radanović i Luna Đogani sinoć su imali vrelu akciju u kupatilu, a da li ovo sređivanje kreveta znači da će oni promeniti svoju lokaciju vođenja ljubavi, i zavesu tuš kabine zameniti sa jorgan planinom videćemo u danima ispred nas.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 6 godina

Ovajj je dosao da pokaze kako peva a ne kako se seks vodi. Toliko se nagojio da ni patike ne moze da obuje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija