• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

31.03.2018

23:42

(VIDEO) LUNA ĐOGANI OTKIRALA JOŠ JEDNU PORODIČNU TAJNU: Šokirala  sve  pričajući kako se opušta sa majkom i očuhom!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA ĐOGANI OTKIRALA JOŠ JEDNU PORODIČNU TAJNU: Šokirala sve pričajući kako se opušta sa majkom i očuhom!

Podeli vest

Luna pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' otkrila Slobi na koji način se opušta sa majkom i očuhom

Mlada blogerka Luna Đogani tokom boravka u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' otkrila je mnoge stvari o svojoj porodici koje bi oni najradije da zaborave. Njen otac Gagi Đogani ranije je u intervjuu za Pink.rs otkrio i da Luni zamera to što u trenutku otkrije mnoge stvari iz privatnog života koje možda i ne bi želela.

Printscreen TV Pink

Budući da Luna često nije svesna šta sve izgovara pred kamerama tako je svom dečku Slobi Radanoviću otkrila jednu porodičnu tajnu. 

Naime, ona mu je ispričala detalje o jednom porodičnom ritualu u kojem učestvuju i njena majka Anabela i očuh Andrej Atijas. Luna je šapatom rekla da njih troje zapale džoint, gledaju seriju "Genijalci" i smeju se satima.

- Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem... Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo neku seriju, ne znam da li znaš, oni kao ''Genijalci'' i umiremo od smeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smeha. To smo mi, i naručimo nešto da jedemo, znaš koja bleja. To smo mi - rekla je Luna Slobi kroz šapat i ostavila ga bez teksta.

Printscreen TV Pink

Drugom prilikom ispričala je zadrugarima u pabu kako njen očuh Andrej zapali "cigaretu", stavi naočare za sunce i satima gleda u jednu tačku.

- Ja imam snimak na svom telefonu. Došle mi dve drugarice, Andrej sedi u dnevnoj sobi, Andrej je teška budala isto, moji su svi budale. Stavi ovako noge, stavi neke bele naočare, popuši cigaru pre toga i tri sata ovako se pomera i gleda ovako. Ja imam snimak, sat vremena bez prestanka, to je predobro, izgubiš se u vremenu i prostoru - ispričala je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 6 godina

Em sta je ruzna, nosata, bubuljicava, kao metla gradjenja sa metar nadogradjene kose...... glupa je puno I toliko joj je bitno kao I Bukvi jer su zajedno skovali plan da se pise o njima da intelegencijom koji je dobila od oca govori o stvarima koji bi se svaki pametan covek stideo

Marko

pre 6 godina

I Vama je ovo interesantno?! Da l' da napišete neki put o učenicima koji se vraćaju sa takmičenja iz fizike, matematike..... a?

Fini

pre 6 godina

Mnogo fini ljudi. Sve verujem posto je Lina retko iskrena osoba.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija