• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

01.04.2018

12:11

(VIDEO) LUNA JECALA ZBOG SLOBINIH REČI: Bolje da si me pljunuo, nego što si mi to rekao!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA JECALA ZBOG SLOBINIH REČI: Bolje da si me pljunuo, nego što si mi to rekao!

Podeli vest

Nova rasprava blogerke i njenog oženjenog dečka...

Tokom prethodne noći u Beloj kući zadrugari su bili na meti sedme sile, pa su odgovarali na škakljiva pitanja. Slobodan Radanović nije želeo da se raspravlja sa Kristinom Kockardok su odgovarali na temu koja se ticala toga što joj on nije pomogao kada je bila povređena, a sve zbog toga što se plašio reakcije Lune Đogani, pa je otišao u spavaću sobu. 

print screen

Blogerki se njegovo ponašanje nije dopalo pa mu je prebacila što ju je tako napustio i otišao bez borbe. Radanović nije bio raspoložen da priča o ovome i skrenuo joj je pažnju da ne potencira tu temu. Međutim, situacija se otrgla kontroli, Đoganijeva se i zaplakala, pa mu sve rekla u lice šta misli. 

- Kako možeš da izgovoriš da ja tebe turiram? Ako neko sedam meseci priča o istoj temi svaki je*eni dan. Ceo svet mi se vrti oko tebe! Bolje da si me pljunuo nego što si mi to rekao. Ja tebe dižem, sa tobom pričam sedam meseci oko tih stvari, ja se kidam i ti meni kažeš da te ja turiram - bila je nervozna Đoganijeva. 

print screen

Sloba je odgovorio pitanjem... 

- Zašto kad god se s*enjam ti misliš da ima veze sa tobom? 

- Ja se uvek trudim. Zašto se ti malo ne potrudiš, nego samo ležiš...Nemam želju ni za čim više. Kada jedina osoba oko koje se trudim, ceo dan leži, kao da je neko umro. Ti nikad ne priznaš svoje greške, ja ih uvek priznam. Ja sam kriva, jer nemam sa kim da se družim i pričam. Osećam se kao luda, nemam sa kim da se družim - rekla je plačljivim glasom Luna. 

Radanović je na sve načine pokušao da je razvedri i da mirnim tonom porazgovara sa njom.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zvoncica

pre 6 godina

pa bas joj lepo rekao znaci osvestila ga malo kijina konstat.da ne razmislja svojom glavom ,nego ga gura u ishitrenost

manemoj

pre 6 godina

Докле више, кометарисањен и сликање, те две ретардиране особе са најнижимј IQ-ом ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija