• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

02.04.2018

07:40

(VIDEO) EVO KO U ZADRUZI KASAPI LJUDSKE DUŠE! BEBI DOL ogorčena posle izlaska iz rijalitija!

Rijaliti

(VIDEO) EVO KO U ZADRUZI KASAPI LJUDSKE DUŠE! BEBI DOL ogorčena posle izlaska iz rijalitija!

Podeli vest

Bebi Dol je sinoć napustila najluksuzniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu. Ona je nakon izlaska u studiju televizije Pink razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević o svemu što se dešava u Beloj kući

Bivša zadrugarka je, odmah na početku razgovora, otkrila da joj je protivnik, Radosav Stefanović Žuti, bio najljući mogući i da ga je bilo gotovo nemoguće pobediti. Bebi je zatim otkrila i šta misli o pojedinim učesnicima.

- Besmisleno je da osoba kao ja skače nekome u oči. Trudila sam se da se uključim što sam pre mogla. Zaista je teško ući posle sedam meseci. Oni doživljavaju ovo kao svoju kuću i svakog putnika namernika dočekaju sa gardom. Prirodno je da kada se čovek već nađe u izolaciji poželi da ode svojoj kući. Tamo je jako teško da se govori, sve vuče na agresiju i fizičku i mentalnu. Ja sam smirena i u stanju sam svašta da istrpim zarad nečega. Sa Miljanom nije bila moguća komunikacija. Saška i Mića kasape ljudsko biće. Oni nekad izmisle nešto u dogovoru, što ljude jako zaboli. Gospođa Karan ili gavran, kako je ja zovem, trči za ljudima do vrata i viče, onako ranjene ih još kasapi. Ja nisam za takvu igru i ne mogu da dam glas takvim ljudima - rekla je Bebi.

Printsceen


Ona se osvrnula i na ljubavne parove u Beloj kući a najviše impresija imala je o Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću.

- Čini mi se da sam primetila jednu vrstu zamora u toj zaljubljenosti između Teodore i Anđela, ali sad ne mogu to da prekinu. Mislim da bi se mnogo bolje snašli da su igrali solistički. Oni imaju energiju jednog sredovečnog para. Dok su kod Slobe i Lune stvari mnogo čistije - obrazložila je Bebi.

Nakon ovog razgovora, Bebi je napisala i pismo svojim bivšim cimerima u kome je ostavila i vođu za narednu nedelju. Ovo pismo biće pročitano zadrugarima već danas.

Pogledajte kompletan razgovor Dušice i Bebi Dol:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija