• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

02.04.2018

22:29

(VIDEO) LUNA I SLOBA CELO POPODNE NISU RAZGOVARALI, a onda se raspravljali, jer nisu mogli da se dogovore oko spiska za kupovinu!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I SLOBA CELO POPODNE NISU RAZGOVARALI, a onda se raspravljali, jer nisu mogli da se dogovore oko spiska za kupovinu!

Podeli vest

Luna Đogani i njen oženjeni dečko Slobodan Radanović pokušali su danas da naprave spisak za kupovinu, a nakon što nisu mogli da se dogovore da li će da poste ili neće, nisu razgovarali tokom čitavog popodneva

Posle nekoliko sati Luna nije mogla više da izdrži, zbog čega je otišla u radionicu i osamila se. To je primetio njen dečko, zbog čega je zahtevao da razgovaraju u dvorištu. 

Ovaj par otišao je i iza automobila pokušao da reši probleme koji su nastali, a Luna je u nekoliko navrata i zaplakala.

Printscreen TV Pink

- Što si došao, da gledaš kako sam luda?! Ceo dan ne razgovaramo, nećemo ni sada. Ja sam kriva! Svaki put ću tako da reagujem - rekla je Luna.

- Ja ti nisam svako! Ako sam ti ja svako, onda ćemo odmah za završimo! Nećeš da pričamo?! - govorio je Slobodan Luni.

Printscreen TV Pink

- Ne želim da pričam o tome. Ti sam znaš šta se jede kada se posti. Šta ću ti ja tu? Kako ti sa mnom, tako ja sa tobom! Iznervirala sam se jer imam pravo da se nerviram. Nisam bila raspoložena da napišem spisak i šta? Nisi mogao da sačekaš pola sata da se iskuliram? Iznerviralo me nešto moje, nije bitno, iznervirala sam se i šta je problem? Ti si se promenio prema meni! - izjavila je Luna.

Blogerka je zatim skrenula pažnju svom dečku da će svaki put da bude ljuta kada je nervozna, a zatim mu se i izvinjavala rečima kako za ovu situaciju on nije kriv. Da bi je utešio, Slobodan je počeo da hvali svoju devojku, nakon čega mu je ona rekla kako jedino njene vrline vidi samo on i niko više.

Printscreen TV Pink

- Ja ceo dan razmišljam šta sam ovde uradila i pokazala. Ništa lepo, ništa lepo nisam pokazala! - pričala je blogerka.

Printscreen TV Pink

- E, prekini! Prekini! Ti nisi ništa uradila! Ti treba njih da gledaš sa visine! Mene boli istina? Alo, devojko, prekini sebe da omalovažavaš! Ti si se zaljubila, ništa pogrešno nisi uradila! Samo si se zaljubila i to je to! Na meni je bilo sve ostalo! Ništa ti nisi razumela! - govorio je Sloba.

Kako je izgledalo kada su Luna i Sloba pravili spisak za kupovinu oko koga nisu mogli da se slože, kao i ceo razgovor iza automobila u dvorištu, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija