• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

03.04.2018

19:50

ZORICA MARKOVIĆ ŠOKIRANA PORODIČNIM RITUALOM ATIJASOVIH: Gagi zna šta je droga, treba da spašava Lunu

Rijaliti

ZORICA MARKOVIĆ ŠOKIRANA PORODIČNIM RITUALOM ATIJASOVIH: Gagi zna šta je droga, treba da spašava Lunu

Podeli vest

Zorica Marković poručuje Gagiju Đoganiju da bi morao pod hitno da reaguje i zabrani ćerki da puši džoint sa majkom Anabelom i očuhom Andrejom

Zorica Marković je šokirana priznanjem Lune Đogani da sa majkom Anabelom i očuhom Andrejom Atijasom duva, te smatra da bi njen otac Gagi Đogani trebalo hitno da reaguje! 

Folk pevačica ističe da je poznati denser imao problema sa drogom i da ne sme da dozvoli da njegova ćerka krene tim putem.

Dno dna
Bukvalno mi je dno dna ako Anabela daje Luni da "duva" ili ako to i sama radi pred njom
Zorica Marković

Ne bira više sredstva

- Gagi je sam pričao da se drogirao, pa se nadam da ne odobrava da njegova ćerka koristi marihuanu sa majkom i očuhom. I sam zna kakve su to muke. Morao bi kao otac da reaguje i da zabrani takvo ponašanje. Naravno, sve to pod uslovom da se Gagi unormalio. Mada se meni sve više čini da je ta cela porodica totalno pukla - oštra je Zorica.

Informer

Markovićeva priznaje da je bila šokirana kad je čula da se Luna pohvalila Slobi Radanoviću kako porodično puše džoint i to pošto uspavaju njene mlađe sestre Ninu i Blankicu. 

Anabela je otela Andreja
kao što je Luna Slobu

Zorica smatra da Anabela srčano brani svoje dete jer na taj način pravda sebe:
- Anabela brani Lunu jer time brani sebe. Ona je otela Andreja od Jasmine Skender kad je ova bila u devetom mesecu trudnoće. Ponosila se time. Tako je i ćerku naučila.

- Ako je tačno to što je rekla, onda je Luna stvarno prsla. Vidi se da se bliži finale, ali dovoljno su toga do sada radili, ne znam šta će im još i ovo. U borbi za novac i prvu nagradu očigledno se ne biraju se sredstva. Meni je to strašno, šokantno. Nemam reči - poručuje Zorica i dodaje da ne može da shvati da Anabela dozvoljava ćerki da puši marihuanu:

- Bukvalno mi je dno dna ako daje detetu da "duva" ili ako to i sama radi pred njom. Takvo ponašanje ja za svaku osudu. Zbog ovakvih stvari porodice propadaju, a najviše trpe upravo deca.

Izgubila kompas

Markovićeva se osvrnula i na to što Anabela podržava Luninu vezu sa oženjenim muškarcem:

Printcreen

Luna je uvežbala seks do perfekcije

Zorica tvrdi da ne razume ljude koji podržavaju Lunu i Slobu.
- Luna ne može da se vadi na mladost. Jeste li je videli kad su imali seks? To je perfekcija pokreta. Vidi se da se vežbalo. Oboje su zgazili Kiju. Nemaju nimalo poštovanja prema njoj. Nemam ja razloga nju da branim, ali ne shvatam one koji podržavaju javnu preljubu - kaže pevačica.

- Izgubila je kompas totalno. Ćerku je poslala u rijaliti, pa onda izdala novu pesmu, dok je u žiži javnosti. To što ona radi nije podržavanje deteta i borba za njega. Normalan čovek želi da mu je dete zdravo, pametno, da završi školu, a ne da ima nepostojeću profesiju. Šta je to blogerka? Luna je imala seks pred milionima ljudi i tu je za mene kraj svake priče - izričita je folkerka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija