• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

04.04.2018

11:37

(VIDEO) JA ĆU PESNICOM DA TE NABODEM: Marija Ana ŽESTOKO provocirala Nadeždu, OBEZBEĐENJE ODMAH ODREAGOVALO!

Rijaliti

(VIDEO) JA ĆU PESNICOM DA TE NABODEM: Marija Ana ŽESTOKO provocirala Nadeždu, OBEZBEĐENJE ODMAH ODREAGOVALO!

Podeli vest

Žurka koju je organizovao Veliki šef bila je i te kako vesela i prijatna za pojedine ukućane, međutim, haos je nastao onog momenta kad je zabavi došao kraj

Naime, u Beloj kući dogodila se burna rasprava kada je Marija Ana Smiljanić u pripitom stanju napala Nadeždu Biljić zbog toga što je ukućanka navodno slagala da nema cigarete, što je Mariju Anu i te kako iznerviralo.

- To znači da si slagala, a uzimala si iz paklice! Cigarete si uzimala kad si htela i sve kao vratićeš mi, ne vratiš mi nikad! Ja te lepo pitam da li imaš, a ti mi sad kažeš da imaš poslednju, a lažeš! 

- Sad ti kažem: Ne daj bože da me shvatiš ozbiljno! Shvataš li da si smešna? - pitala je Nadežda.

Nakon ovoga, Marija Ana je očigledno želela da nastavi raspravu pa je odlučila da je maksimalno isprovocira zbog Baneta Čolaka.

- Ti si kao ona klinka kad nećeš da priznaš, kao u srednjoj školi, imaš simpatiju. Nećeš da priznaš da ti se sviđa, a ja se samo sa njim družim - rekla je Marija Ana.

- Zašto se kur*iš?! Kod mene ti se ne može, jer ću pesnicom da te nabodem! - pretila je Nadežda.

 U toj raspravi uskočio je i Bane, pa je žestoko napao Nadeždu zbog toga što je odmah uletelo obezbeđenje.

- Sad pričam sa svima, nema potrebe da skačete i da se svađate! Obezbeđenje je došlo zbog tebe! Evo, Tanja priča! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija