• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

04.04.2018

16:27

(VIDEO) MIKI KRITIKOVAO LUNU: Vi ste dva mentola i uvek ćete se posvađati oko gluposti!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI KRITIKOVAO LUNU: Vi ste dva mentola i uvek ćete se posvađati oko gluposti!

Podeli vest

Sloba Radanović i Luna Đogani su u toku prethodne noći imali veoma žestoku svađu gde je zamalo došlo do fizičkog okršaja, a sve to zbog njegove još zakonite supruge Kristine Kockar

Ovaj rijaliti par sinoć nije spavao zajedno, a Miki Đuričić je očinski porazgovarao i posavetovao blogerku kako treba da se ponaša prema svom dečku. 

 - Kad je jedno nervozno i besno, drugo treba da ga kanališe i da ga smiruje, a ne da i ono bude nervozno. E zato je nastao haos. Ti kad vidš da mu nešto smeta pričaš "ljubavi, biće sve u redu". Zašto vaše svađe nastaju? Vi umesto da smirujete jedno drugo, vi dolivate ulje na vatru - savetovao ju je Đuričić. 

 - Pre neki dan smo se pokačili oko spiska, znači za glupost. Sinoć nismo išli na žurku, pevali, zezali se. Ne znaš pravu priču, Miki. Isto koliko sam ja luda i loša psihički, isto toliko je i on - odgovorila je Luna. 

Vi ste dva mentola i uvek ćete se posvađati oko gluposti - dobacio je on.  

Miki je nastavio sa svojim savetima i rekao da počinje da sumnja da njihova veza neće uspeti kada se završi rijaliti, što je ona istog trenutka demantovala, a potom otišla kod njenog dečka u sudnicu, gde je prespavao noć kako bi izgladili odnose. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija