• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.04.2018

09:14

(VIDEO) ŽIVA NISAM AKO DOĐE DO SEKSA SA MARKOM! Miljanina majka strahuje: Šta će ona sa muškarcem u krevetu?

Rijaliti

(VIDEO) ŽIVA NISAM AKO DOĐE DO SEKSA SA MARKOM! Miljanina majka strahuje: Šta će ona sa muškarcem u krevetu?

Podeli vest

Majka Miljane Kulić, Marija, sinoć je gostovala u studiju rijaliti programa koji mesecima ruši sve rekorde gledanosti, Zadruga. Marija je u jednom trenutku prokomentarisala i izbor omiljene osobe svoje ćerke koja je ove nedelje vođa u Zadruzi

Miljana je odabrala Marka Miljkovića, a sudeći po komentaru, to se njenoj majci nije preterano svidelo.

- Sada da mogu da uđem, rekla bih joj svašta za ovakvo ponašanje. Zašto je izabrala Marka?! Šta će ona sa muškarcem u krevetu?! Ceo dan sa Saškom i sa svima. Ona uzela Marka da može pred njim da se presvlači. Koji su to prijatelji muško i žensko u jednom krevetu?! Ja ne znam šta je sa njom - rekla je Marija Kulić i dodala:

- Kažu u 23. nedelji kod trudnica koje nemaju probleme sa zdravljem, dolazi do veće želje za seksom. Znaš koliko sam se ja uplašila, jer je izabrala Marka. Ja živa nisam ako dođe do seksa sa Markom. Za nju nisam sigurna, ja bih se sputavala da imam seks pred kamerama, zbog roditelja - rekla je Marija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija