• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

06.04.2018

14:32

(VIDEO) ORILA SE ZADRUGA! Kija napala Milana da brani Lunu, a on joj žestoko odbrusio: Imala si vezu sa oženjenim doktorom!

Rijaliti

(VIDEO) ORILA SE ZADRUGA! Kija napala Milana da brani Lunu, a on joj žestoko odbrusio: Imala si vezu sa oženjenim doktorom!

Podeli vest

Prethodne noći u Zadruzi su učesnici odgovarali na pitanja gledalaca. U toku emisije nastala je velika rasprava oko najpoznatijih supružnika na ovim prostorima Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a u celu priču se upleo i novinar Milan Milošević

Lepi Mića je zamerio Milanu Miloševiću što podržava i brani Slobu i Lunu Đogani a neprestano podbada Kiju. Ovo je pokrenulo pravu buru u Beloj kući.

Printscreen TV Pink

- Da, slažem se sa Mićom. Za njih ima i te kako materijala, ali ja sam uvek ta koja je glavni lik u svim tim šalama na radiju. Meni to ne smeta, nemam zamerke, što se mene tiče mogu da me pominju non-stop. On je njih pominjao prva dva meseca dok Milan nije pomislio da ima interes od Slobodana ali to mu je, odmah da mu kažem, propala investicija. Što se mene tiče, možes slobodno da me napadaš ovde non-stop - rekla je Kija.

Printscreen TV Pink

- Ja nikad nisam ustao za stolom i napadao Lunu. U lice joj kažem sve što mislim. To što smo mi dobri i što je ona iskrena osoba, meni odgovara. Ja to ne podržavam što je sa oženjenim muškarcem ali cenim tu njenu iskrenost. Nikada nisam Lunu branio za stolom. Ako ćemo o interesu, onda meni treba i Kija, i Sanja, Matora pa i Maca. Dokle god ja ćutim i ne iznosim sve iz privatnog života, štitim i tebe (Kiju) - odgovorio joj je Milan.

Printscreen TV Pink

- Nije problem u tome, već je problem što imaš dvostruke aršine. Ustaneš i kažeš Sari "Pisala si pisma oženjenom muškarcu" a štitiš Lunu koja je uradila još goru stvar ili Slobodana koji je tek loše uradio. Ja mislim da ti nisi prva dva meseca video kakva je priča između njih pa si ih napadao, sada si shvatio sve i sada si počeo još pre vremena da radi Slobodanu PR. Računaš na tu saradnju sa njima, ali Slobodan može da ti okrene leđa, on je sklon tome - odbrusila mu je Kockareva.

Nakon ove rasprave u svađu su upletene i informacije iz spoljnog sveta kojim se novinar poslužio kako bi prozvao Kiju.

Printscreen TV Pink

- Ja znam da si pored njega (Slobe) i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem. Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu. Vi odlično znate da je sve što ovde govorim suva istina. Ispred prodavnice su ti rekli da više ne pominješ Andrijino ime i da se kloniš Filipa. Rekli su ti da više nemaš dečka - povikao je Milošević.

Printscreen TV Pink

- Ništa od toga nije istina. Ti lažeš. Sve što si izneo nije tačno. Sve ćeš mi objasniti ovo - pokušavala je da dođe do reči Kija.

Printscreen TV Pink

Kako je izgledala ova veoma burna situacija, pogledajte u snimcima koji slede.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 6 godina

Kija je jedno zlo od žene. Ona napada slovo a sto puta je gora od njega bila je sa Filipom to svi znamo sa Darkom lazićem sa Andrijom u Podgorici u Budvi. Sta bre izigravas Kia 1 nevinašce marš bre đubre jedno.

Milica

pre 6 godina

S kojim pravom je nazivate djubretom? Sram Vas bilo. Vi ste u njenoj kozi pa znate i s kim i gde je bila. Povedite rachna o svom ponasanju i izrazavanju.

Natasa

pre 6 godina

Milan je sramota za novinarsku profesiju.Covek je dno dna.Svaka cast Kiji .Pokusavaju lazima da je srozaju a srozavaju sami sebe.To se odnosi i na Mikija,Filipa i ostale ljigavce.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija