• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

09.04.2018

08:15

(VIDEO) MIKI PRIČAO SLOBI ŠTA JE RADIO SA NADEŽDOM! Utroba mi se prevrnula, NISAM ZNAO DA TAMO IMA KAMERA!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI PRIČAO SLOBI ŠTA JE RADIO SA NADEŽDOM! Utroba mi se prevrnula, NISAM ZNAO DA TAMO IMA KAMERA!

Podeli vest

Tokom današnje žurke koju je Veliki šef priredio povodom Uskrsa, Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se iskrali i prepustili strastima, misleći da ih kamere neće uhvatiti na delu. Naime, njih dvoje su otišli u jedan deo ekonomskog dvorišta za koji su pomišljali da ne postoje kamere i imali se*s

U jednom trenutku kada je Đuričić shvatio da je budno oko kamere snimilo svaki detalj njihovog seksa, bio je u šoku. Od tada se ceo dan izjeda zbog toga. On je sa Slobom Radanovićem želeo da podeli svoju brigu, ali mu nije ispričao pravu istinu. 

(FOTO/VIDEO) ŽESTOK SEKS MIKIJA I NADEŽDE! Mislili da su se sakrili od kamera, a onda POČELI AKCIJU!

- Ja ne vidim da me kamera snima, ja već spremio vodu, kad ovi viču "evo hrane". Grdili su me, rekli mi svašta. Nisam znao da tamo ima kamera. Znao sam da ima u prvom, ali nisam znao da je u drugom delu ima kamera, utroba mi se prevrnula. Kad sam video, presela mi i guska i sve, život mi se smučio. Au blama, au tuge - prepričavao je Miki Slobi.  

(FOTO/VIDEO) OVO SE NIJE VIDELO NA SNIMKU! Procurile fotografije SEKSA MIKIJA I NADEŽDE!

Mikijeva priča "ne pije vodu" kod Slobe.  On je odmah posumnjao u njegove reči, pa  je insistirao da mu prizna istinu, ali  se Miki vešto branio. Ostaje da saznamo kako će ostali zadrugari reagovati, ako  zadrugari saznaju šta se zapravo desilo  između Mikija i Nadežde. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Xo

pre 6 godina

Too Miki Tooo pala je Nadezda za slobodu ????????????????

Gojko

pre 6 godina

BOZE DRAGI KAKAV OLOS OD COVEKA. KO DRUGOME JAMU KOPA I SAM U NJU PADA. NADAM SE DA SE NIJE ZABORAVILO STA JE SVE RADIO KRISTINI I KOLIKO JE NEPRAVEDNO OPTUZIVAO. SVE SE VRACA. ZAO MI JE NADEZDE.ONA PROSTO NE UME DA KAZE NE JOS KAD JE OVAJ DRIPAC NAPIO...FUJ

Moje cutanje skupo kosta

pre 6 godina

Blago nama mi se zabavljamo sa Mikijem i ostalim "Zadrugarima", a narod se zamajava glupostima. Hleba i igara.

Nehat

pre 6 godina

zasto svi misle da ju iskoristio kad se vidi da joj nije tesko palo , plus toga oni su slobodni pa im se može zašto ne

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija