• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

09.04.2018

10:41

(VIDEO) PROCURIO NEOBJAVLJEN SNIMAK Teodore i Ćazima iz njegovog kazina!

Rijaliti

(VIDEO) PROCURIO NEOBJAVLJEN SNIMAK Teodore i Ćazima iz njegovog kazina!

Podeli vest

Mesecima unazad spekuliše se o odnosu učesnice Zadruge Teodore Džehverović i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija, koji je lepu plavokosu pevačicu prošlog leta ugostio u svom hotelu u Poreču

I dok Teodora tvrdi da sa čovekom koji, kako kaže, može deda da joj bude, nije imala apsolutno ništa osim poslovne saradnje, njegova izabranica Doris Pranjić za naš portal nedavno je otkrila da je Teodora letos "obletala oko njega", te da se na sve načine trudila da privuče njegovu pažnju. 

Mnogo se pričalo i o snimcima iz Poreča koji su preplavili društvene mreže, a Teodora je uvek u svoju odbranu tvrdila da sa Ćazimom nije imala ništa, budući da je u noći kada mu je u kazinu pevala na uvce to činila u prisustvu njegove Doris, koja tvrdi suprotno.

Hrvatska misica izjavila je ranije za naš portal da ona nije bila u kazinu kada su nastali snimci o kojima svi bruje, a u prilog njenim tvrdnjama govori i novi, do sada neobjavljeni snimak do kojeg je došla redakcija našeg portala.

Na snimku koji nam je poslao čovek koji je snimao, a koji je insistirao da ne otkrivamo njegov identitet, jasno se vidi da su u Teodorinom i Ćazimovom društvu bili njena menadžerka Sandra i javnosti nepoznati muškarac, koji je, takođe, snimao njen performans.

Na početku snimka vidi se kako biznismen dolazi do zgodne pevačice, koja se glasno smejala, udobno se smešta na mesto do nje i uživa u njenom glasu, nakon čega joj je pruža ruku i značajno joj se približava, i baš u tom trenutku snimak se završava.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 6 godina

ovo je antologijski snimak...ona malo peva palo ,,ribe daje'' on malo slusa mali q-rca daje i na kraju baksis....Hailri i halolosom rabota na Cazima,,,,,,

Vlah alija

pre 6 godina

Ima li koja srpkinja na estradi da je čazim nije kandjijo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija